Jakiś czas temu spotkałem się z tym stwierdzeniem, chyba przy
okazji 3 sezonu. Byłem ciekawy czy znajdzie to zastosowanie
co do naszego czarnego księdza i faktycznie, inny murzyn zginął.
Jak myślicie to ostatnie zastosowanie tej zasady? Przypadek ? :D
Wiem, wiem bo już sam na taki temat wpadłem kupę czasu temu, ale tego murzyna
co teraz umarł szkoda trochę.,
Serio ? No popatrz, a ja myślałem, że mówili na niego murzyn. Nie czuję potrzeby
znania imion wszystkich mało istotnych postaci z seriali, które oglądam.
to podaj mi link do jakiejś strony gdzie mi ktoś wyjaśni co to jest ;) może być nawet wiki, oh wait
Tak, jak najbardziej, jeśli nie rozumiesz pojęcia tych słów to szkoda mi ciebie. :)
słabą pamięć tłumaczysz sobie tym, że nie czujesz potrzeby znać imienia osoby, która jest jednym z głównym bohaterów mhm
Nie wiem, może Ty prowadzisz taki tryb życia, że Twoja głowa na co dzień nie jest obarczona
zbyt dużą ilością informacji i jedyne co musisz spamiętać to imiona wszystkich bohaterów. Dla
mnie pamiętanie imion wszystkich bohaterów ze wszystkich seriali jest zbędne do życia, no ale
cóż każdy ma swoje priorytety. :)
no skoro oglądasz miliard seriali to faktycznie, musisz przecież spamiętać też z pierwszej miłości czy rolnik szuka żony co ? :) to sory jednak masz więcej ode mnie informacji :(
przepraszam, nie wiedziałem ,że rozmawiam z tak inteligentnym człowiekiem, to teraz wracaj do pracy nad szczepionką na ebolę a ja pójdę nadal pamiętać wszystkich bohaterów ok ? :)
Etatowi czarni bracia giną w tym serialu tak szybko, że ich imiona nie zapadają w pamięć i szczerze mówiąc mało komu (tzn. zwykłym widzom) coś mówią... prędzej zawód (ksiądz, więzień, karma dla kanibali)...
Ja zapamiętałem biednego T-doga i tego o dziwnym imieniu czyli Tyreese...
Tja afroamerykanin, afroeuropejczyk, takie sranie w banie. Murzyn nie jest określeniem
obraźliwym, a dzisiejsza tolerancja przetacza się w faszyzm słowny.
Ja to dostrzegłem baaa nawet uważałem że taka sama zasada działa z dziadkami w tym serialu. Ale teraz zapanował okres bezdziadkowia więc moja teoria legła w gruzach.