PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177813
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Napisy

ocenił(a) serial na 7

Uwaga, moje napisy zostały usunięte ze strony Grupy Ha.tak, bo podobno są niedopasowane.

Jeżeli jednak uważacie inaczej, to możecie je ściągnąć z wielu innych portali i z nap.iprojekt.

Można też obejrzeć na serial.eonline czy iit.v i samemu ocenić poziom dopasowania.

Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
keeveek

ja oglądałem wersja The.Walking.Dead.S03E03.720p.HDTV.x264-EVOLVE i powiem Ci że wszystko miałem okey ;) i Chciałem Ci bardzo podziękować za napisy, uwielbiam en serial i nie lubię czekać i nie musiałem, lektorów nie cierpię, także WIELKIE DZIĘKI :) za szybko udostępnione napisy :)

ocenił(a) serial na 7
1necki

dzięki za miłe słowa - widocznie konkurencja nie wytrzymała napięcia i musiała się mnie pozbyć :P

keeveek

To wredne bestie :D

ocenił(a) serial na 4
keeveek

O, dzięki za info. Pobrało mi z napiprojekt, a wcześniej nawet nie spróbowałem. Jak głupia owca czekam na wydanie hataków, a ci sobie w kulki lecą jak zwykle. Niby od 8 do 11 mieli 50%, i mam wierzyć że w w 10h doszło 25%, a całość pewnie będzie dostępna po północy. Zabieram się za oglądanie.

ocenił(a) serial na 7
ZiD0

Są dopasowane do wersji 2HD, za dopasowanie do innych wersji nie ręczę ;)

ocenił(a) serial na 4
keeveek

Mam tę wersję co 1necki i potwierdzam dopasowanie. I dzięki wielkie za te napisy kolego! :)

ocenił(a) serial na 7
ZiD0

Miłego oglądania ;-) Na razie niczego nie obiecuję, ale za tydzień też postaram się wrzucić szybko napisy (dzisiaj były już koło godz 12), ale od razu na napiprojekt i inne strony, nie będę walczył z Grupą Hatak na ich własnej stronie.

ocenił(a) serial na 4
keeveek

Spoko, ja i tak wolę obejrzeć wieczorkiem :) Dobra robota chłopie. Jeszcze pytanie tylko mam. Gdyby mi napisów nie znalazło napiprojekt do mojej wersji, to jak mam szukać jakichkolwiek? W wyszukiwarce na stronie napiprojekt nie ma w ogóle napisów do 3 sezonu, albo ja ślepy jestem.

ocenił(a) serial na 5
keeveek

Niedopasowane? Jasne... Po prostu uwinąłeś się z tym szybciej niż oni, co widocznie im nie pasuje.
Napisy są cud, miód i orzeszki ;D Serio, solidne tłumaczenie, oglądało się i czytało z przyjemnością. Dzięki : )

ocenił(a) serial na 7
BeeBee61

Ogromne dzięki, chociaż musiałem dodać kilka poprawek, które się nie pojawiły już na napiprojekt, ale ogólnie jestem z nich zadowolony.

ocenił(a) serial na 4
keeveek

Również zaopatrzyłem się w napisy stworzone przez Ciebie, zresztą nie pierwszy raz :) Nie będzie to żadnym odkryciem jeśli zawtóruję reszcie i powiem, iż napisy są rewelacyjna. Naprawdę rzadko trafiam na tak solidną robotę, zważywszy na to, że te które pobrałem do odcinak "Sick" były co najwyżej poziomu ulicznego dresa. Liczę na kolejne w przyszłym tygodniu :)

ocenił(a) serial na 7
tomb2525

postaram się, ale nie obiecuję :P Po dlugim weekendzie nie wiadomo, w jakim będę stanie :D

ocenił(a) serial na 5
keeveek

To raczej kazdy rozumie ;]. Ewentualnie ogladanie odcinka mozna przelozyc na wtorek, zawsze przynajmniej o jeden dzien blizej do nastepnego : D.