PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177624
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Następny sezon

ocenił(a) serial na 10

Jesteśmy po końcu sezonu 4, a przed nami 5. Czego sie spodziewacie, jakie macie przypuszczenia,
a może coś już wiecie od twórców (plotki i inne tego typu )? Po drugie czy będzie nowy webepisode
? I kiedy 5 sezon zawita na ekrany? :)

Hopcola

Co do ostatniego - w październiku. Jestem tak nienasycony ostatnim odcinkiem, że nie wiem, jak przetrwam do tego czasu, a może o to właśnie chodziło...

ocenił(a) serial na 7
Jerich0

Jest jeszcze komiks no i ja specjalnie zostawiłem sobie książkę "Droga do Woodbury" :)

ocenił(a) serial na 7
Hopcola

SPOJLERY

Ja obstawiam, że gdzieś przez 4-5 odcinków grupa będzie borykała się z tymi kanibalami, może kogoś stracimy nawet. Chyba wyjaśni się sprawa z Beth, czy porwali ją ludzie z Terminusa i zjedli, czy może jest w tym kontenerze z innymi ludźmi co wołali o pomoc, albo nawet coś innego dostaniemy. Mam nadzieję, że sprawa z kanibalami zakończy się czymś mocnym i mega vendettą ze strony Ricka. Liczę, że połamią, poćwiartują i zabiją ich wszystkich - ma być brutalnie i krwawo. Za pewne poznamy Gabriela, który może trafi jakoś do Terminusa albo będzie z Beth, albo z Tyreesem i Carol. Jest wiele możliwości i wiele teorii :) Może nawet Carol i Ty uratują naszą grupę. Po takiej stacji jak AMC i scenarzystach można się już spodziewać wszystkiego i to wcale nie w dobrym tego słowa znaczeniu. Na pewno w nieciekawej sytuacji może być Daryl i czuję, że pożegnamy go w 5 sezonie. Mamy Abrahama, Tyreese'a, może wróci Morgan - no zbyt duża ilość tego typu bohaterów. Będę mega tęsknić za młodszym Dixonem tak jak i za starszym, no ale ile można. Tyreese za pewne w 5 sezonie albo o dziwo w 6 też pożegna się z TWD, bo nie wiem nie pasuje mi po komiksie to klimatów Waszyngtońskich. Zastanawia mnie czy sezon 5 zakończy się na poznaniu Negana i zabiciu przez niego Glenna/Daryla, czy scenarzyści zaraz po Gubciu, Kanibalach, dadzą trochę akcji na drodze itp.

ocenił(a) serial na 7
Vangelis7

Trochę pomieszałeś patrząc po komiksie.

Teraz pewnie będzie parę odcinków u kanibali, potem uwolnienie się, zemsta i w drogę do waszyngtonu. Pewnie parę odcinków w drodze, może znajdą Morgana, prawdopdoobnie natkną się na kolejną hordę.
Potem dopiero Waszyngton.

Do Nergala daleka droga.

ocenił(a) serial na 10
Dealric

do NEGANA nie Nergala c:

ocenił(a) serial na 7
Dealric

Nie pomieszałem nic bo mówiłem w jakiej formie pewnie będzie w serialu, a nie jak było w komiksie :D A teraz pojawiają się newsy o Neganie, więc nie wiadomo jak to traktować. Czy pojawi się w 5 czy 6 sezonie.

Hopcola

Na stronie AMC masz kilka przesłanek czego można się spodziewać w następnym sezonie.
1.Grupie Ricka uda się wydostać z Terminus ,ale zostanie to okupione 2 ofiarami.
2.Zostanie udzielona odpowiedź na pytanie skąd się wzięła cała zaraza.
3.Glenn będzie rozdarty pomiędzy dwiema kobietami.

Trochę kuleje z angielskiego ,ale raczej dobrze przetłumaczyłem

Supernatural

Czyli Maggie i glenn przeżyją i jeszcze jedna kobieta :)

Ozi94

Można to też interpretować w ten sposób, że go poćwiartują razem z jakimiś dwoma kobietami i ugrillują w środku ;)

ocenił(a) serial na 9
Supernatural

To przecież jasne, ze go pociągnie do policjantki - suuuuabo, ale wszystko na to wskazuje. Już okłamał Maggie w jej sprawie.

ocenił(a) serial na 10
Thortrot

Nie sądzę żeby Glenn był z policjantką bo powiedziała, że na jej oczach zginęła jej DZIEWCZYNA, siostra i siostrzenica więc wnioskuje, że jest lesbijką. Podejrzewam, że Glenn z Darylem zgnią :((

ocenił(a) serial na 7
mantojfel

Nie ma co wnioskować, starczy uważnie oglądać. Ona już wielokrotnie przyznałą się w serialu do homoseksualizmu.

Glenn przeżyje, Maggie przeżyje, przeżyje nowo spotkana trójka, Rick, Michone i Carl.
Reszta postaci jest zagrożona ;)

ocenił(a) serial na 10
Dealric

Obyś miał rację :D Jakby Glenn lub Maggie zgineli albo nie byliby razem to chujnia :/