PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177813
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

...Walk With Me była na razie najgorszym odcinkiem trzeciej serii - czuję cholerny niedosyt. Czekam na kolejny epizod.

gramer_filmweb

Czy naprawdę każdy musi zakładać nowy temat w który wyrazie 2,3 zdania na temat serialu? Sory stary ale jest takich tyu tematów od groma i tam można było napisać swoją opinię.

MrArther

Mam święte prawo do założenia nowego wątku i wygłoszenia subiektywnej opinii. A irytację wywołaną mnogością tematów proponuję zachować dla siebie, "stary".

ocenił(a) serial na 6
MrArther

Daj spokój i tak zaraz przyjdzie kolejne 10 osbób, które zrobi to samo. Lepiej wbijaj do nas na http://twd.nethit.pl/viewforum.php?f=3 (mam nadzieję że teraz link działa). Tam przynajmniej ludzie mają coś więcej do powiedzenia niż 2 krótkie zdania.

Tortuga033

UWAGA NA LINK, JEST POD NIM TROJAN!!!

ocenił(a) serial na 7
gramer_filmweb

Mi się odcinek bardzo podobał. Co prawda szkoda, że chociaż 2 minuty nie pokazali więzienia i grupy Ricka, ale to coś nowego, innego szanuję Kirkmana za odważny pomysł, bo to nie Andrea, Gubernator, czy Michonne to postacie pierwszoplanowe jak Rick.

ocenił(a) serial na 8
Vangelis7

Mnie również odcinek się podobał. To poprzedni pozostawił mi niedosyt, a teraz w końcu dzieje się coś innego. Miałam dosyć niektórych powtarzających się schematów i skupiania się na tych samych osobach. Zapowiada się całkiem ciekawie ;)

ocenił(a) serial na 7
everdelayed

Oj będzie ciekawie. No i dowiemy się w końcu kto podglądał Carol, możliwe, że nowa postać znowu dojdzie :))

ocenił(a) serial na 8
Vangelis7

O właśnie, zupełnie zapomniałam o tej scenie z podglądaniem Carol

Vangelis7

w trailerze widać nową czarną osobę z grupą (i to raczej nie był ten czarny więzień bo mieli raczej różne ciuchy).

ocenił(a) serial na 9
Vangelis7

też żałowałam że nie pokazali choć na chwilę grupy Ricka, ale taki odcinek był potrzebny by wprowadzic nas w świat Gubernatora ;)

gdyby pokazali go po raz pierwszy w takich urywkach to nie było by to samo
w następnych juz śmiało mogą przeskakiwać z "obozu do obozu" ;)