...Walk With Me była na razie najgorszym odcinkiem trzeciej serii - czuję cholerny niedosyt. Czekam na kolejny epizod.
Czy naprawdę każdy musi zakładać nowy temat w który wyrazie 2,3 zdania na temat serialu? Sory stary ale jest takich tyu tematów od groma i tam można było napisać swoją opinię.
Mam święte prawo do założenia nowego wątku i wygłoszenia subiektywnej opinii. A irytację wywołaną mnogością tematów proponuję zachować dla siebie, "stary".
Daj spokój i tak zaraz przyjdzie kolejne 10 osbób, które zrobi to samo. Lepiej wbijaj do nas na http://twd.nethit.pl/viewforum.php?f=3 (mam nadzieję że teraz link działa). Tam przynajmniej ludzie mają coś więcej do powiedzenia niż 2 krótkie zdania.
Mi się odcinek bardzo podobał. Co prawda szkoda, że chociaż 2 minuty nie pokazali więzienia i grupy Ricka, ale to coś nowego, innego szanuję Kirkmana za odważny pomysł, bo to nie Andrea, Gubernator, czy Michonne to postacie pierwszoplanowe jak Rick.
Mnie również odcinek się podobał. To poprzedni pozostawił mi niedosyt, a teraz w końcu dzieje się coś innego. Miałam dosyć niektórych powtarzających się schematów i skupiania się na tych samych osobach. Zapowiada się całkiem ciekawie ;)
Oj będzie ciekawie. No i dowiemy się w końcu kto podglądał Carol, możliwe, że nowa postać znowu dojdzie :))
w trailerze widać nową czarną osobę z grupą (i to raczej nie był ten czarny więzień bo mieli raczej różne ciuchy).