PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead
ocenił(a) serial na 8
Anabelle09

Jakiego fenomenu?

Bodzepor

Maggie z początku była fajna, ale teraz jest zwyczajnie beznadziejna. A chyba są jakieś osoby, które ją lubią, po prostu nie wiem, co można w niej lubić.

ocenił(a) serial na 8
Anabelle09

Zarówno w komiksie jak i serialu Maggie to niezbyt interesująca postać drugoplanowa.

ocenił(a) serial na 6
Bodzepor

komiksową Maggie uważasz za postać drugoplanową ? jej rozwój jest fenomenalny, po przeskoku czasowym Maggie jest zajebista ;d

ocenił(a) serial na 8
boooyas

Ponieważ, panie wtórny analfabeto, Maggie to postać drugoplanowa z definicji, która pojawia się maksymalnie w 5% obrazków.

ocenił(a) serial na 8
Anabelle09

Może lubią na nią popatrzeć?

mandyS

A to już zależy od gustu ;)

ocenił(a) serial na 10
Anabelle09

Rzadko znajdzie się ktoś kto lubi Maggie

ocenił(a) serial na 8
Anabelle09

No w zasadzie ona jest taka jakaś nijaka. Może na początku była trochę bardziej charakterna. Generalnie jest bardzo odważna, taka silna kobieta....i to tyle...

Anabelle09

Zepsuli ją. Glenna zresztą też. Na nerwy działa mi to ich całe love story.
Jak dla mnie może zginąć, nie poczułabym żadnej różnicy.

RubySava

Zgadzam się z każdym słowem (z wyjątkiem tego, ze zamiast nie czuć różnicy odczułabym szczęście :)).

ocenił(a) serial na 10
Anabelle09

Mnie z kolei nieco bardziej ostatnio irytuje Sasha. Scenarzyści bardzo popsuli tę postać.

Do Maggie zraził mnie jej lekceważący stosunek do Beth i to, że kiedy Hershel był umierający chciała żeby się poddał. Oprócz Glenna miała też innych członków rodziny, ale nie potrafiła tego docenić.

Cheshire_Cat

Sasha też mnie irytuje :) A co do Maggie, to się zgadzam.

ocenił(a) serial na 7
Anabelle09

Poza tym, ze jest ladna, to nic soba nie reprezentuje i do tego zadaje sie z tym chinczykiem (koreanczykiem) :/