PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177594
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Mianowicie chodzi mi o te zombie, których Michonne trzymała na łańcuchach w 3 sezonie.
Pamiętam, że powiedziała Andrei, że zasłużyli sobie na taki los. Natomiast w czwartym sezonie z jej
opowieści wynika, że oni wcale źli nie byli, a nawet jeden z nich był jej chłopakiem. o.O Więc nie
rozumiem, jakiś błąd? Czy może będzie coś wytłumaczone w sezonie piatym, którego jeszcze nie
zacząłem?

ocenił(a) serial na 9
Szympi

Wydaje mi się,że po prostu grała twardą,nie okazującą uczyć babkę,a opowieść o kochającym chłopaku i jego kumplu,czy też bratu (nie pamiętam już) kłóciła by się z tym wizerunkiem i rzucała na nią zupełnie inne światło.A może to po prostu mało istotny szczegół,którego nikomu nie chciało się poprawiać.

Szympi

Michonne zostawiła swojego syna pod opieką swojego chłopaka (który był jego ojcem) i jego najlepszego przyjaciela. Mężczyźni się jednak naćpali i gdy zawaliło się ogrodzenie ich obozu, nie byli w stanie obronić przed szwendaczami ani siebie, ani dziecka. Wszyscy trzej zginęli, a Michonne dała mężczyznom się przemienić i zabrała ich ze sobą.

Była o tym mowa bodajże w finale czwartego sezonu (w rozmowie Michonne z Carlem), musiałeś coś przegapić.