PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177156
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Noga Hershela

ocenił(a) serial na 7

Jak myślicie ile zapłacili Scottowi Wilsonowi za odcięcie nogi na potrzeby serialu?

zeipap

50 zł i 51 gr :))))

ocenił(a) serial na 6
zeipap

2 flaszki

ocenił(a) serial na 9
Tortuga033

dobre:D

ocenił(a) serial na 6
zeipap

Scott nie stracił nogi to efekty specjalne :-D

ocenił(a) serial na 7
kaliban

Serio? Kurde, a ja cały czas myślałem, że aktor poświęcił swoją nogę na potrzeby serialu :P

ocenił(a) serial na 5
kaliban

Boże

ocenił(a) serial na 7
kaliban

Naprawdę? Kurczę, cały czas myślałam, że Scott Wilson pozwolił sobie ciachnąć nogę aby być bardziej wiarygodny.
Co to za aktor, co zamiast całkowicie poświęcić się roli idzie na łatwiznę i korzysta z efektów specialnych. W tym momencie przestał być dla mnie wiarygodny.

A tak poważnie, wybacz mój sarkazm, ale rozbawił mnie Twój komentarz. Zeipap nie pisał tego na poważnie ( mam taką nadzieję:)),. Bez urazy:D

ocenił(a) serial na 9
zeipap

Tak jak pisała koleżanka kaliban, to są efekty specjalne, dziwne, że nie wiedzieliście.

ocenił(a) serial na 6
Slowianin

Nie koleżanka ,avatat o wszystkim nie świadczy >.<

Slowianin

a jak robią takie efekty specialne?

ocenił(a) serial na 10
Martin__Alpert

Normalnie ucinają nogę ;-) :-D

ocenił(a) serial na 7
Slowianin

Dziwne że tak łatwo cię strolował :D

ocenił(a) serial na 9
Luevano

chyba ciebie

ocenił(a) serial na 7
Slowianin

Sądząc po tym jak idiotyczne tematy zakładałeś jeszcze z tydzień temu to jestem pewien że ciebie.

ocenił(a) serial na 9
Luevano

no chyba jednak ciebie.

zeipap

Mniej więcej tyle, ile aktorowi grającemu Merle'a za obcięcie dłoni i temu od roli Gubernatora za wyłupienie oka. Przy tym stawka za części/kończyny nieparzyste byłaby pewnie wyższa (zwłaszcza, gdy nie chodzi o nos). :)

ocenił(a) serial na 6
ramsz

To też jest troll? :-) Merle a raczej Michael Rooker nakłada te nozoreke na reke i git.

ocenił(a) serial na 6
kaliban

Serio? Ale mózg z Ciebie...

ocenił(a) serial na 6
Tortuga033

A dziękuję

ocenił(a) serial na 9
kaliban

ja pier...

kaliban

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/seriously-hans-pl-ffffff-1

ocenił(a) serial na 4
ramsz

Mniej więcej tyle ile wszystkim zabitym aktorom na potrzeby serialu, to nie wiedzieliście że naprawdę ich zabijają ? Oo

ocenił(a) serial na 8
ramsz

Ha, a pomyślcie ile muszą płacić aktorom grającym zombiaki. Za takie rozstrzelanie, wbicie ostrza w oko czy zmiażdżenie głowy lub obcięcie jej kataną muszą dostawać niezłą kasiorę - wszak lekka rola dla aktora to z pewnością nie jest!

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Ugluk

no, ale zapłatę dostają już ich rodziny

ocenił(a) serial na 10
zeipap

Podejrzewam, że była to tak astronomiczna suma, że aż urwało mu głowę z wrażenia, ale to tylko moje przypuszczenia :)

Einshaew

Rodzina aktora, który grał Joego, pewnie roztrwoni jego krwawicę..

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

żona powiedziała, że za takie "poświęcenie dla roli" to ukręci mu łeb tak mocno że wyjdzie nogami... to znaczy nogą do przodu! :)

zeipap

Osobiście - jestem pod wrażeniem poświęceniem aktora dla roli. ; ]

ocenił(a) serial na 6
zeipap

SPOILER

A tak poważnie... Jakiś czas temu oglądałam przypadkiem dwa odcinki sezonu 4, gdzie Hershel miał obie nogi...
Czy mam zwidy? Noga mu odrosła? A może jakąś protezę ma?

Nie pamiętam już szczegółów, może ktoś mnie oświeci jak to możliwe :)

gosia84_2

Hershel naprawdę był utajoną rozgwiazdą GIEMO i zregenerował sobie kończynę z czasem.

A tak na poważnie: chyba od 4 sezonu miał po tej przerwie protezę.