Jak myślicie ile zapłacili Scottowi Wilsonowi za odcięcie nogi na potrzeby serialu?
Serio? Kurde, a ja cały czas myślałem, że aktor poświęcił swoją nogę na potrzeby serialu :P
Naprawdę? Kurczę, cały czas myślałam, że Scott Wilson pozwolił sobie ciachnąć nogę aby być bardziej wiarygodny.
Co to za aktor, co zamiast całkowicie poświęcić się roli idzie na łatwiznę i korzysta z efektów specialnych. W tym momencie przestał być dla mnie wiarygodny.
A tak poważnie, wybacz mój sarkazm, ale rozbawił mnie Twój komentarz. Zeipap nie pisał tego na poważnie ( mam taką nadzieję:)),. Bez urazy:D
Tak jak pisała koleżanka kaliban, to są efekty specjalne, dziwne, że nie wiedzieliście.
Sądząc po tym jak idiotyczne tematy zakładałeś jeszcze z tydzień temu to jestem pewien że ciebie.
Mniej więcej tyle, ile aktorowi grającemu Merle'a za obcięcie dłoni i temu od roli Gubernatora za wyłupienie oka. Przy tym stawka za części/kończyny nieparzyste byłaby pewnie wyższa (zwłaszcza, gdy nie chodzi o nos). :)
To też jest troll? :-) Merle a raczej Michael Rooker nakłada te nozoreke na reke i git.
Mniej więcej tyle ile wszystkim zabitym aktorom na potrzeby serialu, to nie wiedzieliście że naprawdę ich zabijają ? Oo
Ha, a pomyślcie ile muszą płacić aktorom grającym zombiaki. Za takie rozstrzelanie, wbicie ostrza w oko czy zmiażdżenie głowy lub obcięcie jej kataną muszą dostawać niezłą kasiorę - wszak lekka rola dla aktora to z pewnością nie jest!
Podejrzewam, że była to tak astronomiczna suma, że aż urwało mu głowę z wrażenia, ale to tylko moje przypuszczenia :)
żona powiedziała, że za takie "poświęcenie dla roli" to ukręci mu łeb tak mocno że wyjdzie nogami... to znaczy nogą do przodu! :)
SPOILER
A tak poważnie... Jakiś czas temu oglądałam przypadkiem dwa odcinki sezonu 4, gdzie Hershel miał obie nogi...
Czy mam zwidy? Noga mu odrosła? A może jakąś protezę ma?
Nie pamiętam już szczegółów, może ktoś mnie oświeci jak to możliwe :)