PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177890
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Serial schodzi na psy. To już nie jest film o zombi tylko o dwóch świrniętych przywódcach.
Tak, Rick też jest durniem! Po co idzie się bić z jakim psychopatą jak może spokojnie
odjechać z wielkim zapasem jedzenia i broni i znaleźć sobie nową miejscówkę. Stworzyć
sobie coś na podobieństwo Woodbury, bo to ich więzienie jest beznadziejnie brzydkie i
niewygodne. Mogli by się skupić na odbudowywaniu cywilizacji. To by było ciekawsze.
Widzę, że problem chorób tutaj też jest lekceważony . Dziwi mnie, że nikt nie zachorował,
nawet ten niemowlak. Cała akcja skupia się na wojnie idiotów... to już jest nudneeee.... i
cały czas te same pary. Mogli by wprowadzić jakieś nowe romansiki albo zdrady... a tu lipa.
Co do zombi to się już nie wypowiadam, bo one już robią tylko za chodzące worki
treningowe. Zero zagrożenia. Niestety muszę na tym odcinku zakończyć przygodę z tym
serialem... a szkoda. Miał on większy potencjał.

ocenił(a) serial na 6
madziuleczka_90

Po co zakładasz osobny temat, skoro już pisałaś dokładnie to samo w temacie z wrażaniach po odcinku?

ocenił(a) serial na 9
Tortuga033

bo mialam na to ochotę ;)

ocenił(a) serial na 9
madziuleczka_90

Andrei jest spoko ...nie wiem czemu większość ludzi drażni.. chce dobrze i nikogo nie krzywdzi w przeciwieństwie do bezmózgiego Ricka. Na jej miejscu tez bym wróciła do wygodnego i bezpiecznego miasteczka.

madziuleczka_90

Sama nie masz mózguuuuuuu

ocenił(a) serial na 9
cryingslave

haha.... to jest dyskusja o mnie czy o serialu?

Tortuga033

A Ty Tortuga na co masz ochotę ? Bo ja na Ricka..

ocenił(a) serial na 6
cryingslave

Na spaghetti i ----> http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/11905_494741243904972_1832208488_n .jpg

ocenił(a) serial na 9
Tortuga033

Ja mam dla was propozycję. Załóżcie sobie wasz własny temat i będziecie mogli w nim spamować do woli.

ocenił(a) serial na 6
madziuleczka_90

Wyganiasz Nas? To bardzo nie ładnie z Twojej strony. Poza tym może ja mam ochotę akurat pisać w tym temacie?

madziuleczka_90

A my mamy ochotę spamować tutaj.

madziuleczka_90

Idź być głupią gdzieś indziej.

ocenił(a) serial na 9
springerok

Mnie się tu podoba :)

ocenił(a) serial na 6
madziuleczka_90

No tak, tak, zgadzam się w zupełności, temu serialowi zdecydowanie potrzeba więcej romansów, jeszcze więcej łez i generalnie powinien być bardziej babski. Przydałby się jeszcze jakiś wątek homoseksualny, to jest teraz w modzie. I masz rację, to więzienie jest strasznie brzydkie i takie...no, nieumeblowane. Powinni zrobić odcinek w którym wszyscy ruszają na radosny szaber do opuszczonej Ikei.

ocenił(a) serial na 9
Lucrettia

Faktycznie, może Ikea im by wystarczała, ale ja to bym wolała zrobić szturm na atelier jakiegoś hiszpańskiego projektanta (burgundowe dywaniki przetkane złota nitką i takie tam sprawy).

użytkownik usunięty
Kisamcia

serial znowu zrobil sie slaby tak samo jak 2 seria znowu tylko gadaja i gadaja i dupa

W którym odcinku jest dupa? I Czyja ? Z miłą chęcią obejrzę ..

ocenił(a) serial na 9
cryingslave

Ja bym z chęcią zobaczyła dupę Merla albo Maggie ;<

ocenił(a) serial na 6
Kisamcia

Dupa Maggie już była, a nawet więcej.

ocenił(a) serial na 5
madziuleczka_90

Ludzie, co Wy z tymi romansami? Od tego są inne filmy czy seriale.

ocenił(a) serial na 9
madziuleczka_90

Zgadzam się tylko co do jednego "Co do zombi to się już nie wypowiadam, bo one już robią tylko za chodzące worki
treningowe. Zero zagrożenia."
Ale niestety tyle czasu już minęło, że ludzie którzy przeżyli mają sposób na szwędaczy i mała możliwość jest aby ich zaskoczyli..

ocenił(a) serial na 9
kamil607

W takim razie co za problem ze zorganizowaniem sobie nowej miejscówki. Myślę, że było by to mniej ryzykowne niż wojna z psychopatą.
Ale... bez tego nie było by finału sezonu...

użytkownik usunięty
madziuleczka_90

Zupełnie nie zgadzam się z twoją wypowiedzą, co znaczy iż nie masz racji i musisz się z tym pogodzić. Koniec dyskusji.

ocenił(a) serial na 9

A ja nie zgadzam się z twoją wypowiedzią, co znaczy iż Ty nie masz racji i musisz się z tym pogodzić. :) Amen

ocenił(a) serial na 10
madziuleczka_90

To nie Moda Na Sukces aby jakieś nowe romanse i zdrady się pojawiały.

ocenił(a) serial na 9
Chloe_Carter

W komiksie było ich znacznie więcej, tak dla twojej wiadomości.

ocenił(a) serial na 6
madziuleczka_90

No i dobrze że z tego zrezygnowali. Zresztą czy ja wiem, czy było ich więcej...poza tym niektóre jeszcze nie doszły do skutku w serialu, więc...

ocenił(a) serial na 9
Tortuga033

więc szkoda..