PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177864
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

hej :) Sory że piszę o 1 odcinku 2 serii jak tu już 3 sezon leci xD Ale własnie zaczełam ogladać 2 sezon i jestem tak wkurzona że aż musiałam napisać o tym na forum żeby wiedzieć czy ja jestem jakąś hipokrytką czy inni też mieli takie odczucia XD Mianowicie chodzi mi o to że w tym 1 odcinku 2 serii ten bachor Sophie się zgubił i oni teraz jej caaaaaaaały odcinek szukają -.- Boże, te dziecko jest beznadziejne, Rick za nią pobiegł kazał jej zostać w miejscu i czekać na niego to nie ona musiała gdzieś poleźć i teraz wszystkim kłopotu narobiła, no ja pie*dole. Miałam po prostu ochotę zamordować tego bachora tak mnie wkurzyła XD Wgl jak inni mogą obwiniać o to głownego bohatera przecież do cholery pobiegł za tym bachorem i ją uratował a to że ona nie posłuchała i poszła sobie to już nie jest jego wina -.- Strasznie mnie wkurzył ten odcinek i to że nikt nawet w nim nie wspomniał że to nie wina Ricka (oprócz jego żony) tylko tego głupiego dziecka, okej wylałam całą swoją złość :D Może to tylko ja tak to odczułam, bo nie lubię dzieci no ale musiałam to po prostu gdzieś napisać XD Mam nadzieję, że później się trochę ci ludzie ogarną, ale ogólnie serial bardzo mi się podoba chociaż po tym odcinku jestem trochę zawiedziona :<

ocenił(a) serial na 10
paulinamarchewka14

Haha już niedługo twa frustracja tą postacią zostanie dopełniona :D... generalnie połowa 2. sezonu to szukanie tej fiubźwy ale nic więcej nie zdradzę... bo popsuję zabawę :P

ocenił(a) serial na 4
paulinamarchewka14

Ja mam wrażenie, że wy wycinacie sceny z tego serialu. Rick jej kazał zostać, owszem, ale jeśli długo się nie będzie pojawiał to ma iść, we wskazanym przez niego kierunku. Nie wiemy ile czasu Rick ganiał z zombiakami po lesie.

Tak swoją drogą. Jak chcesz pisać o drugim sezonie to poświęć chwilę na szukanie, to nie jest ciężkie, ani trudne. To co podam to i tak nie jest wszystko.
http://www.filmweb.pl/serial/The+Walking+Dead-2010-547035/discussion/Wra%C5%BCen ia+po+pocz%C4%85tku+drugiego+sezonu.,1753553
http://www.filmweb.pl/serial/The+Walking+Dead-2010-547035/discussion/Za%C5%82ama %C5%82em+si%C4%99+po+1+odcinku+2+sezonu,1754179
http://www.filmweb.pl/serial/The+Walking+Dead-2010-547035/discussion/S02E01,1753 295

ocenił(a) serial na 4
Badly

Już nawet nie chcę wspominać o tym, że w lesie również były zombie. Nie wiemy co się wydarzyło, ale wnioskując po tym, co pokazano nam na przestrzeni następnych kilku odcinków i jak cały wątek się zakończył, możemy wywnioskować że jakiś trup ją w tej kryjówce dostrzegł. Z tego też powodu uciekła z miejsca w którym była. Poza tym jak już sama wspomniałaś, nie wiadomo ile trwała pogoń Ricka za trupami. Niemniej jednak można sobie jakoś wszystko poukładać. Kiedy mamy akcję na autostradzie to w czasie popołudniowym. Może koło godziny 15 czy 16. Kiedy Rick wraca już mamy zbliżający wieczór. Już nawet nie chcę wspominać o tym, że grupa siedziała jak na szpilkach. Teraz już do założycielki tematu, naprawdę uważasz że wystraszone dziecko, będące z dala od swojej matki jak i grupy, będzie czekać do późnej godziny na ratunek mając przeświadczenie, że każdy trzask gałęzi może być oznaką nadchodzącej śmierci? Reasumując zamiast marudzić, zwróć uwagę na czynniki trzecie, a nie tylko pierwszoplanowe elementy. To co widzimy nie jest wszystkim.

ocenił(a) serial na 4
tomb2525

Wiesz tomb, im to można pierdylion razy tłumaczyć i tak nie załapią. Dla nich to będzie głupi i niesłuchający się bachor, a sami byliby dzielni. Salowe majtki, te rzeczy.