PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177864
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Serial przepełniony jest durnymi akcjami typowymi dla tanich horrorów, akcjami w stylu "rozdzielmy się, tak będzie bezpieczniej" albo "jaka piękna, mglista i mroczna noc - pójdę na klimatyczny spacer, na pewno nic mi się nie stanie". Ale można się przyzwyczaić i ogląda się całkiem ... spoko.

użytkownik usunięty
krawco

Ten serial coraz bardziej mnie irytuje...dzisiaj po kilku miesiącach przerwy ten 3x09 tak bardzo walił gniotem :(...

ocenił(a) serial na 8

I właśnie dlatego takie przerwy w sezonach wpływają negatywnie na odbiór moim zdnaiem. Człowiek wypada z cotygodniowego transu zombiakowego i dziś sam miałem odczucie, ze z serialu bije jakaś taka sztuczność i naciaganie.

użytkownik usunięty
Radqew

No niestety racja, w takim transie to łatwiej przełknąć niektóre głupoty.

ocenił(a) serial na 5

W 03x09 rozbawiło mnie, gdy wszyscy w tym "mieście" się kłócą, buntują, wzywają gubernatora, a tu nagle wychodzi Andrea, prosi ich żeby się kochali to wszystko się ułoży i nagle jak ręką odjął wszyscy są szczęśliwi jak w stumilowym lesie, po czym rozchodzą się bez wyjaśnień ze strony "władz miasta"... Miazga po prostu.

użytkownik usunięty
ironmaiden1996

Dokładnie, tragiczna sekwencja..

użytkownik usunięty
ironmaiden1996

Miaua argumenty.

ocenił(a) serial na 6
ironmaiden1996

Też w tym odcinku odbywa się dość duża strzelanina, podczas której nasi bohaterowie wykazują się celnością typową dla filmów akcji - trafiają wszędzie, tylko nie w przeciwników. A przypomnijcie sobie ostatni odcinek sezonu drugiego, kiedy wielkie stado zombiaków zaatakowało farmę - tam jeszcze nie mieli problemów z obsługą broni - generalnie żaden nabój się nie zmarnował - każdy strzał lądował w głowie trupa, nawet te oddane z jadącego po wertepach auta. ehhh

ocenił(a) serial na 7
krawco

Skoro ten temat ma zwiazek z narzekaniem to rowniez cos odpale.Ogladajac 3x9 bylem lekko podirytowany postacia Michoone.Czekam 9 odcinek i nic.Kiedy zobaczymy rozwiniety potencjal tej postaci?Czasami mam wrazenie ze przegoni ja "Ass-kicker" w postaci Judith.O Carla, moja ulubiona postac sie nie boje gdyz idzie we wlasciwym kierunku.

ocenił(a) serial na 7
fincu

Zauważyliście minę Michionne gdy pojawił się Merle? Teraz nie można mówić że ma tylko jeden wyraz twarzy;P Ogólnie to jak na tyle czekania odcinek bardzo kiepski...począwszy od sceny odbicia Daryla, po przemowę Andrei, niby było tych scen ale praktycznie żadna nic nie wniosła

ocenił(a) serial na 6
krawco

faktycznie mnie tez irytują tego typu sceny i hasła albo totalnie irracjonalne gadki. Odpaliłem 2 sezon po długiuej przerwie i po tak dobrym pierwszym sezonie 2 nie ma tego czegoś co było w pierwszym sezonie