PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Tyle na tym forum stękania i narzekania (ach, my Polacy...), że już ręce opadają.
Dlatego też mam wyzwanie dla - łagodnie ujmę "hejterów którzy oglądają tylko po to aby się potem wyżalić jakie to złe". Możecie tutaj w końcu wypowiedzieć się milutko o serialu, jakbyście byli najzagorzalszymi fanami.
Po co?
Aby to ładnie wyglądało ;P

A więc od teraz - SERIAL THE WALKING DEAD PRODUKCJI AMC NIE MA ABSOLUTNIE ŻADNYCH WAD!

ocenił(a) serial na 9
Arolowy

Ależ o wadach najlepiej się rozmawia ;-) Ja tam uważam, że to super serial i oglądałam go bezkrytycznie, nawet nie zauważyłam błędów, zwróciłam na nie uwagę dopiero czytając posty na forum.

ocenił(a) serial na 6
gwen1976

Ja też zwróciłem uwagę po opiniach na forum, ale absurdy z aktualnego sezonu nie przeszły już bez obojętnie.

ocenił(a) serial na 9
Arolowy

W takim razie nie powinniśmy czytać opisów na forach albo unikać tylko tych krytycznych ;-)

ocenił(a) serial na 9
gwen1976

Mam podobnie jak Wy. Oglądam ten serial bo bardzo go lubię, jest to dla mnie rozrywka. Może jest też tak ze oglądam go dopiero od wrzesnia a więc wszystkie odcinki obejrzałam jednym ciągiem i jestem na etapie ,,wow ale serial''. Myślę że największym problemem przy ogladaniu wielosezonowych produkcji jest to ze my sami jako odbiorcy zmieniamy się , dorastamy, starzejemy się. Ja od 2005 czyli od 1 serii oglądam Chirurgów. Kiedyś uwielbiałam ten serial, teraz oglądam z rozpędu i przyzwyczajenia. Serial ciągle jest w sumie niezły ale minęło 10 lat i mnie on już nie wciąga. Od początku Twe minęło ponad 4 lata a to szmat czasu zwłaszcza dla młodszych widzów.

ocenił(a) serial na 9
Lilka840

Oczywiście nie Twe tylko miało byc Twd ... nie ma to jak pisać z telefonu :)

ocenił(a) serial na 9
Lilka840

A tak apopo tematu to serial jest niesamowicie wciągający, jakoś tak kojarzy mi się z z moim ulubionym serialem z dzieciństwa -Bastionem.

ocenił(a) serial na 9
Lilka840

Nie oglądałam Bastionu.

ocenił(a) serial na 9
gwen1976

Właśnie pracują nad nową wersją, stara jest z 94r. To właściwie był miniserial- 4 części po 94 min każda, na podstawie powieści Kinga. A wracając do TWD to ja uwielbiam w tym serialu klimat i muzykę - jest fenomenalna.

ocenił(a) serial na 9
Lilka840

Książkę czytałam. Klimat i muzyka rzeczywiście jest wspaniała.

ocenił(a) serial na 4
Lilka840

Jak dla mnie takie NCIS jest nadal na bardzo wysokim poziomie, a ma już 12 sezon. To zależy od scenarzystów. Mnie TWD zmęczyło swoją głupotą i wolę oglądać wymysły Shondy, która nie daje bohaterom odpocząć niż takie... Cuś.