Tyle na tym forum stękania i narzekania (ach, my Polacy...), że już ręce opadają.
Dlatego też mam wyzwanie dla - łagodnie ujmę "hejterów którzy oglądają tylko po to aby się potem wyżalić jakie to złe". Możecie tutaj w końcu wypowiedzieć się milutko o serialu, jakbyście byli najzagorzalszymi fanami.
Po co?
Aby to ładnie wyglądało ;P
A więc od teraz - SERIAL THE WALKING DEAD PRODUKCJI AMC NIE MA ABSOLUTNIE ŻADNYCH WAD!
Ależ o wadach najlepiej się rozmawia ;-) Ja tam uważam, że to super serial i oglądałam go bezkrytycznie, nawet nie zauważyłam błędów, zwróciłam na nie uwagę dopiero czytając posty na forum.
Ja też zwróciłem uwagę po opiniach na forum, ale absurdy z aktualnego sezonu nie przeszły już bez obojętnie.
W takim razie nie powinniśmy czytać opisów na forach albo unikać tylko tych krytycznych ;-)
Mam podobnie jak Wy. Oglądam ten serial bo bardzo go lubię, jest to dla mnie rozrywka. Może jest też tak ze oglądam go dopiero od wrzesnia a więc wszystkie odcinki obejrzałam jednym ciągiem i jestem na etapie ,,wow ale serial''. Myślę że największym problemem przy ogladaniu wielosezonowych produkcji jest to ze my sami jako odbiorcy zmieniamy się , dorastamy, starzejemy się. Ja od 2005 czyli od 1 serii oglądam Chirurgów. Kiedyś uwielbiałam ten serial, teraz oglądam z rozpędu i przyzwyczajenia. Serial ciągle jest w sumie niezły ale minęło 10 lat i mnie on już nie wciąga. Od początku Twe minęło ponad 4 lata a to szmat czasu zwłaszcza dla młodszych widzów.
A tak apopo tematu to serial jest niesamowicie wciągający, jakoś tak kojarzy mi się z z moim ulubionym serialem z dzieciństwa -Bastionem.
Właśnie pracują nad nową wersją, stara jest z 94r. To właściwie był miniserial- 4 części po 94 min każda, na podstawie powieści Kinga. A wracając do TWD to ja uwielbiam w tym serialu klimat i muzykę - jest fenomenalna.