PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177603
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Płaczę w duszy

ocenił(a) serial na 2

Kiedy myślę, jakie było TWD w pierwszym sezonie (10/10) i jakie stało się później. Niestety ten stan
trwa do teraz ;_;

ocenił(a) serial na 8
Karirsu

i to jest powód, żeby oceniać na 1 ?

ocenił(a) serial na 9
volker92

Już próbowałem kiedyś toczyć bitwy z ludźmi jego pokroju. Nie warto...

ocenił(a) serial na 2
rozasty

Serio, próbujesz przekonywać ludzi do dania oceny filmom według twojego uznania, a jak się nie da przekonać to troll i idiota? W takim razie dzięki za nie uwagę.

ocenił(a) serial na 8
Karirsu

Pomyśl tylko. Skoro oceniłeś coś wcześniej na 10/10 (pierwszy sezon) to nie może Ci spaść tak nisko ocena. 10+1+1+1=13/4=3,25 minimum taka ocena mogla by ci wyjść - to po pierwsze, bawiąc się w takie ocenianie.
Ale po drugie - to jest nielogiczne by komuś coś się bardzo podobało i dawał 10/10 na początku a później nie, i zmieniać na 1/10. Chociażby z sentymentu dla 1 sezonu, który ci się podobał powinieneś dać tak 5/10. Bo inaczej to ośmieszasz swoją osobę, a czemu? Juz Ci mówię. Widzisz gościa, który jara się czymś, a później mu się nie podoba i jak dziecko w piaskownicy jest na nie i od razu wszystko jest najgorsze. Taka postawa jest dziecinna i niepoważna. Po prostu. Ktoś kto potrafi mieć takie diametralnie różne skrajności nie wypada w oczach innych na osobę poważną i godną brania jego zdania pod uwage. Przemyśl to ;)

ocenił(a) serial na 2
volker92

Argumentacja o dziecku z piaskownicy nie za dobra, bo kiedy ja widzę, że komuś się serial podoba, a po paru miesiącach mówi, że to zeszło na psy po zwolnieniu Franka Darabonta, to myślę sobie, że serial stał się gorszy z powodu braku Franka, a nie, że ktoś jest niczym dziecko.
Dopiołeś swojego. Choć ocenę 10/10 zabrałem z TWD i oddałem Frankowi, to TWD dostaje ode mnie serduszko z szacunku i sentymentu do tej starej cząstki Franka jaką TWD w sobie ma.

ocenił(a) serial na 8
Karirsu

Super ;D ale tak nawiasem mówiąć ja również uważam, że serial jest gorszy po odejścu Darabonta. Stacza się po równi pochyłej, ale z bólem serca będę musiał tą ocenę obniżać. 4 sezon to według mnie słabizna totalna (z wyjątkiem 3-4 odcinków). A trzymam taką wysoką właśnie z sentymentu oraz z tego, że to nadal najlepszy serial apokaliptyczny i nie jest płytki (a to ważne). Dopiero w 4 sezonie zmieniłem ocene na 9, chociaż chciałbym niżej, to daje mu szansę na poprawę, bo jeśli 5 sezon bedzie tak samo mało ciekawy jak 4 to obniżę.

ocenił(a) serial na 9
Karirsu

Tego nie powiedziałem, raczej chodziło mi o to, że próbowałem uświadomić ludziom ze są "trollami i idiotami" oddając ocenę 1 i jeszcze się tym chwalą na forum, przeczytaj to co napisał volker92 i to przemyśl.

Karirsu

Mi sie kazdy sezon podobal a nawet 4 chyba najbardziej, bo ogladalem wszystkie naraz, nie czekalem na odcinki.