Trochę przesadzasz, pewnie zakochałeś się w Anddrei i Ci smutno, że ja zostawili.
TA ANDREA TO NAJGORSZA POSTAĆ W TYM SERIALU "DAJ MI BROŃ" "NO WEŹ DAJ BROŃ" JEST NUDNA I PRZEWIDYWALNA SZKODA ŻE NIE UŚMIERCILI JEJ ZAMIAST AMY BO FAJNA DUPECZKA Z NIEJ BYŁA
Mnie osobiście w 2 sezonie najbardziej wkurzał Carl i Lori. Oglądnij 3 sezon, bo 3 jest bardzo ciekawy. Prawie wszyscy bohaterowie przechodzą przemianę psychiczną i fizyczną, ale ja już Ci nie będę spoilerował. Po prostu oglądnij.
No ziomeczku jestem na 6 odcinku 2 sezonu i szkoda,że mi zaspojlerowałeś że zostawią Andree ,ciekawe z jakiego powodu.
Z fartem
A no to sorry, zwykle ocenia się coś po obejrzeniu, no ale jeszcze raz sorry. Dobrze,że nie powiedziałem Ci jak ..
No, ale tego już sam się dowiesz.
Jak oceniasz drugi sezon na 1/10 to już raczej ukazujesz nam, że obejrzałeś cały sezon. WIęc co do spoilera to musisz winić sam siebie :)
Jest na 6 odcinku i ocenia cały sezon...dziecko drogie ogarnij się i nie zakładaj na przyszłość takich tematów.
OBEJRZAŁEM 7 ODCINEK I JESTEM W SZOKU JEDNAK DRUGI SEZON TO TEŻ 10/10 POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH FANÓW
Ocena 10/10 powinna być zarezerwowana dla rzeczy wybitnych. Serial Walking Dead bynajmniej wybitny nie jest.