PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177594
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

http://www.youtube.com/watch?v=ShQz68Zkb3Y

Pierwszy trailer 3 sezonu jak oceniacie ?

ocenił(a) serial na 8
Szw3dzik

No zapowiada się ciekawie:) pomimo, że widać wiele zmian dokonanych w fabule:) szkoda bo czas wiezienia i zapoznania sie z gubernatorem to najbrutalniejsza akcja w całym komiksie:) Ale i tak obstawiam że Lori poleci na koniec sezonu :) To musi sie poprostu stac !:)

ocenił(a) serial na 8
Cziken

Też czekam już na "The Walking Lori" pod koniec sezonu :)

ocenił(a) serial na 4
Szw3dzik

Nienawidzę takich zapowiedzi, bo im więcej szczegółów tym coraz ciężej mi się czeka na premierę :) A odnośnie traileru to kopara mi lekko opadła. Zmiany faktycznie widoczne, aczkolwiek mi nie przeszkadzają. Co najważniejsze, to widzę że całą akcję z gubernatorem chcą zmieścić w jednym sezonie. Moim zdaniem to bardzo dobre posunięcie. Na dodatek chcę zaznaczyć, że trailer zmontowany ze scen z pierwszego odcinka. Oby tylko nic nie usunęli.

ocenił(a) serial na 5
tomb2525

Robi wrażenie. Tylko czemu Michonne wygląda jak Predator?

ocenił(a) serial na 5
Dziubla

No i jak to się ma zmieścić w 40 minutach? Helikopter, więzienie, Woodbury, gubernator, walka o więzienie, Merle? Nie wierzę.

ocenił(a) serial na 4
Dziubla

No a jednak. Tak samo było w przypadku pierwszego i drugiego sezonu (no ale tutaj dużą część powycinali). Po prostu twórcy nie chcą zbyt wiele pokazywać z dalszych części.

ocenił(a) serial na 5
Dziubla

W komiksie też tak wyglądała ; D

ocenił(a) serial na 9
Szw3dzik

Nie mogę się doczekać :)

ocenił(a) serial na 9
Szw3dzik

A myślicie ze warto przeczytać to książkę o gubernatorze ?

ocenił(a) serial na 5
Szw3dzik

Tę* książkę. Ja uważam, że warto, jeżeli zainteresowała Cię postać Gubertatora, to polecam jak najbardziej. Jeśli natomiast nie czytałe/aś komiksu, to raczej nie ma sensu :)

ocenił(a) serial na 9
BeeBee61

No nie czytałem komiksu wiec chyba sobie odpuszczę a on pojawia się tylko we więzieniu ?

ocenił(a) serial na 5
Szw3dzik

Hmm... Nie rozumiem pytania ;p

ocenił(a) serial na 9
BeeBee61

Chodzi mi o to czy gubernator pojawia się tylko w tej całej akcji z wiezieniem czy również później ?

Szw3dzik

Trudno żeby pojawiał się ktoś komu pół głowy odstrzeliła baba.

ocenił(a) serial na 9
naza

No tak dzięki za odpowiedź