PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177594
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Codziennie nowa postać do dyskusji!
Dzisiaj Bob....sami wiecie czemu.
Postacie będą dodawane codziennie!
PN: 15:30
WT: 15:30
ŚR: 18:30
CZW; 15:30
PT: 16:30

ocenił(a) serial na 7
FredzioPl2

Bob sie w koncu odnalazl w tym serialu, mowie o ostatniej scenie w drugim odcinku :)

ocenił(a) serial na 9
FredzioPl2

Ani ciekawa, ani nudna postać. Ciężko powiedzieć, że był nijaki, ale wyjątkowy też nie był. Miłosny wątek z tą murzynką trochę naciągany i sztuczny według mnie, ale mimo wszystko przyjemnie się go oglądało, słuchało, choć płakać za nim nie będę ;)

ocenił(a) serial na 6
FredzioPl2

Nie mów mi jak mam żyć :(

A Bob praktycznie umarł,dlatego wszyscy go kochają... Jak Anne Przybylską :(

razzor91

Ja go nie kocham. Jej tez. Nie szafuj tak wyrazami takimi jak "kazdy" i "wszyscy"

ocenił(a) serial na 10
razzor91

Nie przesadzaj z tym kochaniem...wiele osób go lubiło ale nie KOCHAŁO!
Postać fajna trochę psychologiczna...trochę mi było smutno gdy BOBQ zrobili z jego nogi :D

ocenił(a) serial na 6
FredzioPl2

Trochę psychologiczna,hehe ;) Bob w serialu jest postacią słabo narysowaną,gdyby pociągnięto jego wątek z zamiłowaniem do alkoholu i postawiono w kilku trudnych sytuacjach,to mógłby być postacią psychologiczną,a tak jest nijaki. Jego romans z Sashą praktycznie umarł zanim się narodził,więc cytując klasyka,niech ginie! ;)
A z kochaniem nie przesadzam,same pozytywne opinie o postaci,która nie reprezentuje sobą zbyt wiele to potwierdzają ;)

ocenił(a) serial na 10
FredzioPl2

Spóźniłem się i to sporo ale rozumiecie nauka.
Dziś temat na dwa dni czyli bracia Dixonowie.
Gwoli ścisłości mam w planach proponować do omawiania wersje komixowe postaci więc jeśli czytacie komix i wypowiadacie się na temat tej postaci przyjmijmy Carol to piszczcie o tej o tej wersji postaci.
Miłej dyskusji.

ocenił(a) serial na 10
FredzioPl2

Podbijam