PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

raka dostałem od ich dialogów w tym odcinku.
Ogolnie odcinek bez sensu przez cale 40 min tylko:

jestem slaby, jestes dzielny, dasz rade, ale on jest odwazny, potrzebujemy sie zeby przetrwac, uda sie, jestesmy najlepsi, jestes inny, znam cie, jestes cudowny, jestes przepiekny po prostu rzygać się chciało juz od niektórych tekstów w tym odcinku.

ocenił(a) serial na 7
bajtak

Dokładnie takie samo uczucie NUDA

użytkownik usunięty
bajtak

to po co oglądasz i jesteś sam zły na siebie, że tracisz czas

ocenił(a) serial na 8

bo poprzedni odcinek był nawet nawet, a ten tragedia.

bajtak

bo to serial o survivalu , nie musi sie dziac pełna akcja w 100% odcinka i odcinków , chcieli pokazac jakie trudy maja przed soba i czego im trzeba zjawił sie Aaron ratunek dla nich. Cebule jednak zawsze muszą hejtować.

ocenił(a) serial na 7
bajtak

Nie.
Poprzedni był nudny i chujowy. A ten natomiast, jest nudny i chujowy.

bajtak

Dokładnie było jak napisałeś, a napisałeś jak było, słowo w słowo.
Chociaż nie, zapomniałeś o jednym, głębokim, wiele mówiącym, wartym memów w stylu Winter is coming tekście. Oto on: "potrzebujemy wody i jedzenia".
SZAŁ.
Do tej pory nie mogę się pozbierać.

Jedyne co mi się podobało, to metaforyczna gadka sprzedana przez Ricka. Którą Daryl wziął na dosłownie i się wzburzył, że przecież on nie jest zombi, że jeszcze dycha i nie je tubylców. I tym się zakończył chyba jedyny wg mnie sensowny monolog w tym sezonie.

emo_waitress

"Którą Daryl wziął na dosłownie i się wzburzył, że przecież on nie jest zombi, że jeszcze dycha i nie je tubylców."

Hahaha dokładnie xD.

Adorianu

Czekałam tylko, aż Rick zacznie mu wyłuszczać co autor miał na myśli, jak pani od polskiego :D

bajtak

Jakich dialogów oczekujesz? Pytam z ciekawości, bo podobne tematy można tu znaleźć niezależnie od poziomu, złożoności i tematu linii dialogowych w odcinku.

bajtak

jeden z nudniejszych, zastanawia mnie czy ten rudzielec nie powinien się zarazić otrzymując cięcie nożem maczanym w krwi trupów

ocenił(a) serial na 6
bajtak

Wiesz co to wypalenie?