Pomocy, obejrzałem już sporo seriali i większość mi się pokończyła albo jest przerwa w nadawaniu ;-) Polećcie mi co oglądać z tych seriali albo może jakiś inny w tych klimatach itp. ;-) z góry wielkie dzieki :)
- Zakazane imperium
- Rodzina Soprano
- The Wire
- Mad Men
- Synowie Anarchii
Chce się zabrać za któryś z tych ale nie wiem za który. Potrzebuje czegoś takiego że nie można się doczekać następnego odcinka! :)))
No i czegos dobrego zarazem ;)
Ja ci gorąco polecę serial Dexter, który sam oglądam. Z tych na twojej liście słyszałem jedynie o serialu "Synowie Anarchii" jednak nie oglądałem.
polecić mogę Zakazane Imperium, właśnie skończył się trzeci sezon. na pewno lepszy od walking dead które zresztą oglądam tylko ze względu na zombie
Ja właśnie oglądam "Synowie Anarchii" i szczerze polecam. Jest rewelacyjny. Oprócz tego polecam "Dextera".
Jedyny godny polecenia z tych tytułów które masz zamiar obejrzeć to Synowie Anarchii. Dexter momentami się wydłuża i przeciąga, Zakazane imperium skończyłem oglądać po 13 epizodach z czego finał nie miał tego ognia. Co do Prawa ulicy i Mad Man'a nie miałem okazji oglądać :( dziwi mnie jedynie że nie zapoznałeś się z Soprano co radze zrobić zaraz po nadrobieniu zaległości z Synami Anarchii :P pozdrawiam.
Mad men to najlepszy serial w historii telewizji, prawie bezdyskusyjnie, ale nie jest to pozycja dla kazdego. Najwiecej uroku dodaja mu smaczki, sceny z przeszlych lat, nostalgia za innymi czasami, klimat biura i magia niektorych scen, tekstow i zachowan. Do tego cala ta nostalgia i klimat lat 60 jest raczej w domenie usa, wiec dla polaka moze byc mniej rozkoszna.
Breaking bad natomiast podoba sie prawie kazdemu kto do niego siadzie i nie puszcza az do ostatniej sekundy.
Cala reszta to seriale HBO, wszystkie na wysokim poziomie, jesli lubisz ich produkcje to raczej na zadnym z nich sie nie zawiedziesz.
Przepraszam, że w tym miejscu, ale proszę o:
zablokowanie konta Dennis__8 (podwójna dolna spacja), bo jest to podróbka mojego konta.
http://www.filmweb.pl/user/Dennis__8
Konto jest z 16 sierpnia 2014r.
Dwa seriale które tak wciągają że będziesz wstawać od monitora tylko by zmienić pieluchę:
1. "Dexter".
2."Czysta krew".
Polecam, ale nie oglądam bo nie można się oderwać :-)