PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177603
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Prośba! :)

użytkownik usunięty

Pomocy, obejrzałem już sporo seriali i większość mi się pokończyła albo jest przerwa w nadawaniu ;-) Polećcie mi co oglądać z tych seriali albo może jakiś inny w tych klimatach itp. ;-) z góry wielkie dzieki :)

- Zakazane imperium
- Rodzina Soprano
- The Wire
- Mad Men
- Synowie Anarchii

Chce się zabrać za któryś z tych ale nie wiem za który. Potrzebuje czegoś takiego że nie można się doczekać następnego odcinka! :)))
No i czegos dobrego zarazem ;)

ocenił(a) serial na 6

Ja ci gorąco polecę serial Dexter, który sam oglądam. Z tych na twojej liście słyszałem jedynie o serialu "Synowie Anarchii" jednak nie oglądałem.

ocenił(a) serial na 8

polecić mogę Zakazane Imperium, właśnie skończył się trzeci sezon. na pewno lepszy od walking dead które zresztą oglądam tylko ze względu na zombie

ocenił(a) serial na 5

Ja właśnie oglądam "Synowie Anarchii" i szczerze polecam. Jest rewelacyjny. Oprócz tego polecam "Dextera".

ocenił(a) serial na 5
Kassandra85

Breaking bad

ocenił(a) serial na 5
Kristof

"Breaking Bad" też jest dobry i godzien polecenia.

ocenił(a) serial na 7

Jedyny godny polecenia z tych tytułów które masz zamiar obejrzeć to Synowie Anarchii. Dexter momentami się wydłuża i przeciąga, Zakazane imperium skończyłem oglądać po 13 epizodach z czego finał nie miał tego ognia. Co do Prawa ulicy i Mad Man'a nie miałem okazji oglądać :( dziwi mnie jedynie że nie zapoznałeś się z Soprano co radze zrobić zaraz po nadrobieniu zaległości z Synami Anarchii :P pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 5
Gloenik

Mad men to najlepszy serial w historii telewizji, prawie bezdyskusyjnie, ale nie jest to pozycja dla kazdego. Najwiecej uroku dodaja mu smaczki, sceny z przeszlych lat, nostalgia za innymi czasami, klimat biura i magia niektorych scen, tekstow i zachowan. Do tego cala ta nostalgia i klimat lat 60 jest raczej w domenie usa, wiec dla polaka moze byc mniej rozkoszna.

Breaking bad natomiast podoba sie prawie kazdemu kto do niego siadzie i nie puszcza az do ostatniej sekundy.

Cala reszta to seriale HBO, wszystkie na wysokim poziomie, jesli lubisz ich produkcje to raczej na zadnym z nich sie nie zawiedziesz.

użytkownik usunięty
Kristof

Przepraszam, że w tym miejscu, ale proszę o:

zablokowanie konta Dennis__8 (podwójna dolna spacja), bo jest to podróbka mojego konta.
http://www.filmweb.pl/user/Dennis__8
Konto jest z 16 sierpnia 2014r.

ocenił(a) serial na 7

Dwa seriale które tak wciągają że będziesz wstawać od monitora tylko by zmienić pieluchę:
1. "Dexter".
2."Czysta krew".
Polecam, ale nie oglądam bo nie można się oderwać :-)

Ja polecam coś z innej beczki:
Generation Kill: Czas wojny
tematyka wojenna, produkcja HBO, składa się z siedmiu godzinnych epizodów, więc w sam raz ;)
pozdro.