Czy moglibyście polecić inne seriale jeśli oczywiście oglądacie, które także przypadły Wam do gustu? szukam czegoś na teraz i już na kilku się zawiodłam więc pomyślałam,że ludzie o podobnym guście może coś doradzą;) z góry dzięki!
nie oglądałem. Polecam jeszcze The Killing, jeśli lubisz kryminał, naprawde dobry i wciagajacy :D http://www.filmweb.pl/serial/Dochodzenie-2011-576962
Popieram przedmówce co do 'Supernatural", do tego może "Fringe", a jesli nie musi być nowy i z elementami SF to np. "24 godziny".
No właśnie spotkałam się z Supernatural ale wyczytałam,że to podobne do Grimm'a ,a tego serialu nie mogę przetrawić....w każdym odcinku ten sam schemat, zmieniają się tylko kukłowate "demony"-prawda to? Oprócz Walking Dead bardzo podobał mi się także Lost i Spartacus.
Ja gorąco polecam Serial Dexter, oraz miniserial, gdyż ma tylko 12 odcinków - " XIII"
Pierwszy sezon Supernatural faktycznie trochę tak wyglądał - demon, polują, zabijają i koniec. Może po prostu przeczytaj streszczenie 1 albo też 2 sezonu i zacznij od 3 - tam fabuła się zmienia, nie ma tyle schematycznych polowań
Mi przypadł do gustu serial "Jericho", też "Gra o Tron" i "Miecz Prawdy", ale to już fantastyka ;)
ja oglądałam American Horror Story i jak dla mnie ciekawy serial i dobry, wiadomo trochę bajka z duchami, ale muzyka jest bardzo dobra i tez jest trochę psychologiczny, bo trochę jest poschizowany :P
co do innych seriali to Dexter zdecydowanie :) 3 sezon najsłabszy, ale jak już się go przemeczy, to 4 jest super, 5 znowu trochę słabszy, ale 6 i jego zakończenie = mistrz ;)
poza tym to może Zakazane Imperium albo Sartacus (chociaż początkowo ciężko jest się do niego przekonać i sama przy 1 i 2 odcinkach myślałam, że czymś rzucę w ekran, to teraz uważam, że to jeden z najlepszych seriali, i zrobiony podobnie do filmu 300, jakoś z tym filmem mi sie kojarzy ;))
hmmm nie wiem co by ci jeszcze polecić... nie wiem czy lubisz sitcomy, więc nie będę ich wypisywać, chociaż niektóre są naprawdę dobre :) miłego seansu z którymś z seriali życzę :P
The Fades polecam, krotki bo tylko 7 odcinkow ( z tego co pamietam ) ale klimat niesamowity :>
zdecydowanie Dexter, niesamowicie wciągający serial, daj mu szanse i oglądnij z 3 odcinki żeby się wczuć w klimat:)
Co powiesz na anime? Gorąco polecam ,,Death Note" i jezeli lubisz połączenie zakrwawionych cycków z zombiakami to ,,Highschool of the Dead" : )
Polecam "Wrogie Niebo" to samo co TWD tylko o kosmitach na pewno się spodoba ;)
Gra o Tron*, Shameless US*, Siostra Jackie*, Pamiętniki Wampirów, Czysta Krew*, American Horror Story*, Wszystkie Wcielenia Tary, Dexter*, Supernatural. Te z gwiazdką polecam bardziej, mają jak dla mnie wyższy poziom. Co do Pamiętników Wampirów to 2 sezony jak dla mnie genialne, tylko trzeci troszkę schrzaniony. Myślęże któryś się spodoba, w końcu trochę ich jest. Jakbyś chciał więcej to zapraszam na mój profil :)