PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177594
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Czy moglibyście polecić inne seriale jeśli oczywiście oglądacie, które także przypadły Wam do gustu? szukam czegoś na teraz i już na kilku się zawiodłam więc pomyślałam,że ludzie o podobnym guście może coś doradzą;) z góry dzięki!

ocenił(a) serial na 10
intermanka

Supernatural :D

ocenił(a) serial na 8
damazy323

a American Horror Story ? widział ktoś?:)

ocenił(a) serial na 10
intermanka

nie oglądałem. Polecam jeszcze The Killing, jeśli lubisz kryminał, naprawde dobry i wciagajacy :D http://www.filmweb.pl/serial/Dochodzenie-2011-576962

ocenił(a) serial na 9
intermanka

Popieram przedmówce co do 'Supernatural", do tego może "Fringe", a jesli nie musi być nowy i z elementami SF to np. "24 godziny".

ocenił(a) serial na 8
MarCon77

No właśnie spotkałam się z Supernatural ale wyczytałam,że to podobne do Grimm'a ,a tego serialu nie mogę przetrawić....w każdym odcinku ten sam schemat, zmieniają się tylko kukłowate "demony"-prawda to? Oprócz Walking Dead bardzo podobał mi się także Lost i Spartacus.

ocenił(a) serial na 6
intermanka

Ja gorąco polecam Serial Dexter, oraz miniserial, gdyż ma tylko 12 odcinków - " XIII"

ocenił(a) serial na 9
Mati_Hardcore

Ja polecam ci Lost i Alcatraz

ocenił(a) serial na 7
intermanka

Pierwszy sezon Supernatural faktycznie trochę tak wyglądał - demon, polują, zabijają i koniec. Może po prostu przeczytaj streszczenie 1 albo też 2 sezonu i zacznij od 3 - tam fabuła się zmienia, nie ma tyle schematycznych polowań

ocenił(a) serial na 7
intermanka

Mi przypadł do gustu serial "Jericho", też "Gra o Tron" i "Miecz Prawdy", ale to już fantastyka ;)

ocenił(a) serial na 7
intermanka

ja oglądałam American Horror Story i jak dla mnie ciekawy serial i dobry, wiadomo trochę bajka z duchami, ale muzyka jest bardzo dobra i tez jest trochę psychologiczny, bo trochę jest poschizowany :P
co do innych seriali to Dexter zdecydowanie :) 3 sezon najsłabszy, ale jak już się go przemeczy, to 4 jest super, 5 znowu trochę słabszy, ale 6 i jego zakończenie = mistrz ;)
poza tym to może Zakazane Imperium albo Sartacus (chociaż początkowo ciężko jest się do niego przekonać i sama przy 1 i 2 odcinkach myślałam, że czymś rzucę w ekran, to teraz uważam, że to jeden z najlepszych seriali, i zrobiony podobnie do filmu 300, jakoś z tym filmem mi sie kojarzy ;))
hmmm nie wiem co by ci jeszcze polecić... nie wiem czy lubisz sitcomy, więc nie będę ich wypisywać, chociaż niektóre są naprawdę dobre :) miłego seansu z którymś z seriali życzę :P

użytkownik usunięty
intermanka

The Fades polecam, krotki bo tylko 7 odcinkow ( z tego co pamietam ) ale klimat niesamowity :>

intermanka

zdecydowanie Dexter, niesamowicie wciągający serial, daj mu szanse i oglądnij z 3 odcinki żeby się wczuć w klimat:)

ocenił(a) serial na 8
intermanka

Co powiesz na anime? Gorąco polecam ,,Death Note" i jezeli lubisz połączenie zakrwawionych cycków z zombiakami to ,,Highschool of the Dead" : )

użytkownik usunięty
intermanka

dead set- w domu zombie polecam

ocenił(a) serial na 10
intermanka

Polecam "Wrogie Niebo" to samo co TWD tylko o kosmitach na pewno się spodoba ;)

ocenił(a) serial na 8
intermanka

Gra o Tron*, Shameless US*, Siostra Jackie*, Pamiętniki Wampirów, Czysta Krew*, American Horror Story*, Wszystkie Wcielenia Tary, Dexter*, Supernatural. Te z gwiazdką polecam bardziej, mają jak dla mnie wyższy poziom. Co do Pamiętników Wampirów to 2 sezony jak dla mnie genialne, tylko trzeci troszkę schrzaniony. Myślęże któryś się spodoba, w końcu trochę ich jest. Jakbyś chciał więcej to zapraszam na mój profil :)