Tam jak mówi tytuł; czy znacie może jakieś dobre strony, z możliwością ściągnięcia wszystkich odcinków w możliwie najlepszej jakości? Tak się składa że mam plazmę 42' więc byłoby to dla mnie wskazane. Mam dość czekania cały tydzień na następny odc. w tvp1.
Z góry Dzięki! :)
Ja osobiście korzystam z dark___warez. Myślę, że tam na bank coś znajdziesz w bardzo dobrej jakości HDTV bo chyba o to chodzi?
Cieszę się, że mogłam pomóc. Ja również rozglądam się za lepszą jakością dwóch sezonów. Jednak o kupnie nie ma mowy wolę wydać na komiks niż na dvd. Ale swoją drogą fajnie byłby mieć na półce http://allegro.pl/the-walking-dead-sezon-1-2xblu-ray-i2786478146.html
Ja także preferuje gry i filmy w wersji oryginalnej, no ale za ponad 100zł? ;/ Jakby tak wyobrazić sobie ile miało bo nas wynieść posiadanie całej takiej kolekcji 7-8 sezonów...
Wszystkie sezony to pewnie będą kosztować z 500 zł jak nie więcej. Raz widziałam 6 sezonów Housa za 400 coś złotych w Empiku. Nie dziwić się że ludzie wolą ściągać, bo takie pieniądze z nieba nie spadają.