PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177813
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Przeciętny

ocenił(a) serial na 7

żaden k... epicki jak coniektórzy piszą. Oglądam serial, ale jest po prostu przeciętny, może z plusem. Zawsze lubiłem tematy zombie, ale ten serial to żadna rewelacja. Wielka produkcja amerykańska. Chwilami wydaje się naprawdę dobry, ale jak niektórzy zauważyli, schemat każdego odcinka wygląda identycznie. Głupota poczynań bohaterów rzeczywiście poraża. A porównywanie ich do Zagubionych to już nieporozumienie. Lost późniejsze sezony miał może słabsze, ale pierwsze były o niebo lepsze od tego serialu. No i aktorzy..słabi, są po prostu słabi i irytujący, prawie wszyscy

ocenił(a) serial na 6
bobo303

w 90% się z tobą zgadzam.7.9/10 to jakis zart.głupie dzieciaczki zawyzaja ocene.

ocenił(a) serial na 6
bobo303

Po części się z Tobą zgadzam. Pierwszy sezon był bardzo dobry, 2 już nieco słabszy, ale 3 jest obiecujący. O ile bohaterowie początkowo byli trochę płascy, o tyle teraz już wyraźnie widać że nabrali wyrazistości, są bardziej różnorodni i wielowymiarowi. Choć dla mnie i tak daleko jeszcze im do takich złożonych i charakterystycznych postaci na miarę Johna Locka choćby. W 3 sezonie, przynajmniej na razie (choć myślę że będzie to utrzymane) akcja jest bardziej wyważona, tak że z jednej strony nie ma ciągłej jatki, a z drugiej dłużyzn. Podoba mi się ten serial,ale na dłuższą metę jednak podtrzymuje moje zdanie, że takie ciężkie post-apokaliptyczne zombiakowate klimaty, to nie moja bajka, dlatego aż tak bardzo mnie to nie wciąga i nie powala. Zagubionych nie przebija.