PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177878
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Pytania

ocenił(a) serial na 6

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy 4 sezon też będzie się dziać w więzieniu?
Super klimatyczne miejsce i o wiele bardziej mi się podoba coś takiego, niż obozowanie pod gołym niebem i jeżdżenie z miejsca do miejsca... Coś słyszałem o jakimś tripie do Waszyngtonu, gdzie niby jest szczepionka, ale nie wiem czy to chodzi o wycieczkę naszej szczęśliwej gromadki.

I czy będą jakieś retrospekcje bohaterów? Z tego co kojarzę to chyba powinno być o Michonne, kim byli Ci jej zombie.

I czy będzie coś powiedziane o reszcie świata, czy tylko murica cały czas? Do tej pory jedyna wzmianka to była o naukowcach z Francji, którzy też pracowali nad szczepionką.

ocenił(a) serial na 6
Daroo_3

4Sezon będzię w więzieniu a 5 w drodze do waszyktonu.
A co Michonne to bbyli chyba jej chłopak i jego kumpel.

ocenił(a) serial na 6
kaliban

Dziena. Więc na 4ty będę czekać z niecierpliwością, a na 5ty już z mniejszą...

Wiem że to był jej facet i jego kumpel, ale w komiksie ona to powiedziała komuś czy właśnie były jakieś retrospekcje? W ogóle tam jest coś takiego jak retrospekcje?

ocenił(a) serial na 6
Daroo_3

Tak, są nawet specjalne tomy poświęcone losom poszczególnych bohaterów przed ich właściwy wejściem do akcji komiksu.
Co do reszty świata niczego konkretnego się nie dowiadujemy, trip do Waszyngtonu będzie po więzieniu.

ocenił(a) serial na 6
TonyMontana_fw

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 9
TonyMontana_fw

Jakie jeśli wolno spytać? Wiem że jest o Michonne i Gubciu. A co do tego co dalej będzie się działo w serialu to... Diabli wiedzą, serial znacznie różni się od komiksu.

ocenił(a) serial na 6
Grendel69

Właśnie o te tomy mi chodzi. Podobno mają też wyjść inne.

ocenił(a) serial na 9
TonyMontana_fw

Mam nadzieję że będą o szefie Wybawców. Niezły psychol oO

ocenił(a) serial na 6
Grendel69

Racja, chyba najbardziej intrygująca postać, ciekawie byłoby poznać jej przeszłość.

ocenił(a) serial na 9
TonyMontana_fw

Najciekawsza kwestia jak zwykle - kiedy ześwirował. Czy był psychopatą przed apo czy odbiło mu po? Ezekiel też wydaje się ciekawą postacią, boję się żeby nie była jakoś przerysowana. Nie wiem czemu ale pachnie mi matriksem, ale co ja tam wiem? Jeno okładkę widziałem. Trza czekać do 13tego.

ocenił(a) serial na 6
Grendel69

Intrygujący jest ten tygrys za fotelem. Mam nadzieję, że Kirkman nie przecholuje z fantastyką , żeby to czasem nie zrobiło się odrealnione :).