PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177864
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

W ktoryms z ostatnich odcinkow Rick odbiera telefon. Nie bardzo rozumiem co sie stalo. To sa jego urojenia, czy naprawde skads ci ludzie dzwonia?

ocenił(a) serial na 6
wingeddevil

W odc 5 po śmierci Lori a to są jego urojenia :).Tak Amy i Jim na pewno mogą nadal dzwonić...

kaliban

Zwlok Lori nie widzialem, myslalem np ze okaze sie, ze przezyla razem z ta starsza kobieta. Moje przypuszczenia okazaly sie w polowie trafne jak na razie :)

ocenił(a) serial na 7
wingeddevil

Zwłoki Lori zjadł zombie , któremu Rick rozpruł brzuch. A te telefony to jego urojenia , jak już ktoś zdążył zauważyć .

fifula93

Dowodu na to nie ma. Rownie dobrze mogl siedziec tam najedzony jakas sarna.

wingeddevil

Sarną, która zupełnie przypadkowo odsiadywała tam swój wyrok.

ocenił(a) serial na 6
_wilczur_

Sarna też człowiek.

fifula93

I zjadł ją razem z czaszką i kośćmi, żarłoczny ten ząbi, ząbki też musi mieć zdrowe.

wingeddevil

Nie wiem przy którym jesteś odcinku, może trochę ci zaspoileruję, ale "ta starsza kobieta", czyli, Carol, została znaleziona przez Daryla i była SAMA. Zresztą, nie wiem czy zauważyłeś, ale Lori została zastrzelona przez Carla, żeby nie powstała z martwych. Nie rozumiem po co w tak oczywistej historii doszukiwać się drugiego dna ?

tyczkaweb

Czytaj ze zrozumieniem. "Moje przypuszczenia okazaly sie w polowie trafne jak na razie :)" Zakladalem, ze obie przezyja, wiadomo, ze przezyla jedna. Ja nie widzialem, zeby ja zabil.

wingeddevil

No to chyba bardzo nieuważnie oglądałeś. Nie pokazywali jak ją zastrzelił, ale było to słychać. Zresztą w którymś z kolejnych odcinków carl mówi rickowi, że ją zastrzelił.

kaliban

Tak, czy siak dzieki za odp wam obojgu.

ocenił(a) serial na 6
wingeddevil

Tak, Rick nie zapłacił rachunku za telefon i wydzwaniają z telekomunikacji.
A teraz pomyśl - skoro osoby które do niego dzwonią to Amy, Jim i Lori, to jaka jest odpowiedź?

Tortuga033

Wiem, ze niektorzy z tych co dzwonia nie zyja! Zawsze istnieje jakies magiczne rozwiazanie np gdy sie umiera jako zombi pojawiasz sie gdzies indziej.

ocenił(a) serial na 6
wingeddevil

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/131734-siara-i-wszystko-jasne.gif

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Hhahhaha najlepsza mina, która mówi wszystko :D.

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

Siara i wszystko jasne.

ocenił(a) serial na 4
wingeddevil

Ahahahaha! Dawno nie czytałam nic tak śmiesznego!

Tak na serio, to skąd się urwałeś?

Badly

No faktycznie, bo w tym serialu jeszcze nic sie nie stalo, co nie jest realne w prawdziwym swiecie...

ocenił(a) serial na 4
wingeddevil

Może dojdzie do twojej główki, że formuła tego serialu też ma swoje ograniczenia w fantastyce. Może jeszcze chcesz, aby jednorożec się pojawił, co?

ocenił(a) serial na 7
wingeddevil

Hahaha.....leże.
Świetny tok myślenia. Nie dziwię się, że nie załapałaś/eś o co chodzi z tym telefonem.

użytkownik usunięty
wingeddevil

Jestem ekspertem. Czego chcesz się dowiedzieć?

Tak, ci ludzie dzwonią skądś.

Czy Rick ma zwidy, czy zmarli dzwonia z rownoleglego wymiaru.

ocenił(a) serial na 6
wingeddevil

Już Ci kilka osób to wytłumaczyło....

użytkownik usunięty
wingeddevil

Dokładnie tak.