W ktoryms z ostatnich odcinkow Rick odbiera telefon. Nie bardzo rozumiem co sie stalo. To sa jego urojenia, czy naprawde skads ci ludzie dzwonia?
W odc 5 po śmierci Lori a to są jego urojenia :).Tak Amy i Jim na pewno mogą nadal dzwonić...
Zwlok Lori nie widzialem, myslalem np ze okaze sie, ze przezyla razem z ta starsza kobieta. Moje przypuszczenia okazaly sie w polowie trafne jak na razie :)
Zwłoki Lori zjadł zombie , któremu Rick rozpruł brzuch. A te telefony to jego urojenia , jak już ktoś zdążył zauważyć .
Nie wiem przy którym jesteś odcinku, może trochę ci zaspoileruję, ale "ta starsza kobieta", czyli, Carol, została znaleziona przez Daryla i była SAMA. Zresztą, nie wiem czy zauważyłeś, ale Lori została zastrzelona przez Carla, żeby nie powstała z martwych. Nie rozumiem po co w tak oczywistej historii doszukiwać się drugiego dna ?
Czytaj ze zrozumieniem. "Moje przypuszczenia okazaly sie w polowie trafne jak na razie :)" Zakladalem, ze obie przezyja, wiadomo, ze przezyla jedna. Ja nie widzialem, zeby ja zabil.
No to chyba bardzo nieuważnie oglądałeś. Nie pokazywali jak ją zastrzelił, ale było to słychać. Zresztą w którymś z kolejnych odcinków carl mówi rickowi, że ją zastrzelił.
Tak, Rick nie zapłacił rachunku za telefon i wydzwaniają z telekomunikacji.
A teraz pomyśl - skoro osoby które do niego dzwonią to Amy, Jim i Lori, to jaka jest odpowiedź?
Wiem, ze niektorzy z tych co dzwonia nie zyja! Zawsze istnieje jakies magiczne rozwiazanie np gdy sie umiera jako zombi pojawiasz sie gdzies indziej.
Ahahahaha! Dawno nie czytałam nic tak śmiesznego!
Tak na serio, to skąd się urwałeś?
No faktycznie, bo w tym serialu jeszcze nic sie nie stalo, co nie jest realne w prawdziwym swiecie...
Może dojdzie do twojej główki, że formuła tego serialu też ma swoje ograniczenia w fantastyce. Może jeszcze chcesz, aby jednorożec się pojawił, co?
Hahaha.....leże.
Świetny tok myślenia. Nie dziwię się, że nie załapałaś/eś o co chodzi z tym telefonem.