Wiemy, że jak walker ugryzie człowieka to przyśpiesza to przemianę w walkera. A moje pytanie
brzmi: Co się stanie jeśli człowiek ugryzie walkera? Walker przemieni się w człowieka czy może to
człowiek się czymś zarazi od walkera? xD
Wtedy znikąd pojawi się Tomb2525 który zacznie krzyczeć: TEGO NIE BYŁO W UNIWERSUM!!!
Wybaczcie, musiałem:D WOW!
Było. Wystarczy żyć komiksem a nie jakimś idiotycznym, ogłupiającym serialikiem. Pewnego człowieka( nie bede pisał kogo, nie chce spoilerowac ) ugryzł zombiak. A pewni kanibale zjedli tego człowieka i wiedzieli że się przemienią, więc idąc na logikę, gdy człowiek ugryzie zombiaka to się zmieni.
Wtedy pojawia się wcześniej wspomniany przeze mnie w innym temacie - zombie alfa. Zombie ten potrafi mówić, latać, skakać, robić salta. W skrócie typowy zombie z resident evil
http://www.quickmeme.com/img/40/401078a5ec4201479c54b426e7f5688009db21d18d97ee99 e2185dc0f2031a93.jpg
Z tego co pamiętam, to walkery worldwarz'owe potrafiły wspinać się po kilkunasto metrowych murach. Rick i ferajna mieliby prz**ebane :D
Logicznie rzecz biorąc, człowiek powinien zachorować i umrzeć, tak jak po zjedzeniu padliny czy innej zgnilizny. Chyba, że od razu wypluje, to co ugryzł, i odkazi jamę ustną jakims Listerinem Forte Plus, wtedy szanse zakażenia są mniejsze. Brak jednak empirycznych przykładów na potwierdzenie lub zaprzeczenie takiej tezy.
Coście tacy poważni Velociraptoreu? Wczuwka w rolę Ministreu? :) Zarządzam by odpowiedzi były śmieszneu - to polecenie służbowe, wow! )
Lepiej logiczniej wyjaśnijcie zamacheuy na moje wątki, przez co goWOW!erment musi działać w ukryciu :)
Filmweb podziemny się tu zrobił. Imperium Filmweba buduje Gwiazdę Bana, rebelianci zakładają kolejne tematy oporu.
Jest to skandaleu.
Inne wątki, choćby nie wiadomo jak bzdurne, mogą chulać po forum, a wątki Prezydent Pieseu i Minister Tygryseu już nie?
Rasizmeu!