PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177562
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

szkoda ze zabili Daryla bez niego nie będzie już tak samo :(

użytkownik usunięty
masia88

Dla rozwiania wątpliwości:
Nikt nie zginął.

masia88

Szkoda... Ale nie dziwię się Aaronowi, że go zabił. Gdyby ktoś przespał się z moim chłopakiem to też bym się wkurzył :(

bad_dogg

Ale przecież Aaron go sam zaprosił do siebie na obiad a potem olał Daryla i swojego chłopaka :(. Poza tym to było chamskie, najpierw mówi Darylowi, że konia nie może złapać a potem gdy on już się do niego zbliża ten mu strzela w tył głowy no przecież tak się spraw nie załatwia :(.

bad_dogg

Też mu się nie dziwie. Jednak najgorsze jest to, że Rick w porę nie zareagował. Pewnie po scenie z Michonne w łazience nie miał sił zareagować.

ocenił(a) serial na 7
MrArther

apropo tej sceny, to niezle zwyrodniala jest ta Michonne, ze kazala zabawiac sie Rickowi swoja katana

ocenił(a) serial na 7
masia88

Jezus Maria! Umyli go!?

ocenił(a) serial na 5
masia88

Na przyszłośc zaznacz spoiler. Jeszcze nie widziałem tego odcinka a już wiem kto zginie. Ledwie popatrzyłem na forum a tam meeega spoiler. Ale klęska :)

ocenił(a) serial na 10
Gladiator1000

Ty tak na serio? xD

ocenił(a) serial na 5
Splitax

Wybaczcie,smieszne,ale chyba nie kumam :) Czyli nie zginął tak ? To o co Kaman ? :)

ocenił(a) serial na 8
Gladiator1000

koleś trolluje tzn. zamieszcza mega kontrowersyjny wpis nie mający odzwierciedlenia w rzeczywistości.

W tym konkretnym przypadku troll zaraz po premierze odcinka (wiedząc, że większość jeszcze go nie oglądała) wrzuca newsa, w którym uśmierca głównego bohatera co oczywiście nie jest prawdą. Troll liczy na dziesiątki komentarzy w którym jedni będą mu wrzucać, że zdradził fabułę a inni przeżywać, że główny bohater nie żyje. Zamieszanie rajcuję trolla.

Wiem, wiem, dla normalnego człowieka takie działanie jest co najmniej dziwne. Zazwyczaj tacy prowokatorzy mają max 12-14 lat co tłumaczyłoby nieco ich głupotę i płytkie zachowanie :)

ocenił(a) serial na 5
crazypantera

Aha wszystko jasne. Nie długo luknę na nowy odcinek i wszystko stanie się jasne. Wielkie dzięki za wyjaśnienia :)

ocenił(a) serial na 10
masia88

OMG

ocenił(a) serial na 10
masia88

hehe jaki troll :D

ocenił(a) serial na 7
masia88

Nikt nie zginął

ocenił(a) serial na 10
penguin121

On takie pisze pod różnymi serialami, przykładowo "The 100" też pisze że ktoś zginął.

Splitax

coraz bardziej rozpoznawalny :)

ocenił(a) serial na 5
masia88

He he właśnie zobaczyłem 13 odcinek i łapie jakie to było zabawne,kiedy prosiłem o nie zamieszczanie spoilera. WOW,ale gafa :)

ocenił(a) serial na 5
Gladiator1000

Mr masia88 chyba się teraz onanizuje

ocenił(a) serial na 5
penguin121

"Nikt nie zginął"

SPOILER :

A koń ?

ocenił(a) serial na 7
Padraig

nikt z ludzi