PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177088
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Zupełnie niepotrzebna i nic nie wnosząca krótka "ankieta" - czas, start!

ocenił(a) serial na 6
kaszkam5

Rik bes brody bo fainie z niom wyglonda.xD

ocenił(a) serial na 3
kaszkam5

Co do pierwszych odcinków to ofcorse rick z broda, ktora dawała mu tytuł badasa :D bez niej wyglądał lalusiowato :D teraz niewiem zmieniły mu sie rysy twarzy, postarzał sie trochę i bez brody wyglada całkiem znośnie :)

mateuszz27

Tylko błagam, niech Daryl (o ile go nie uśmiercą) nie da się przekonać na zmianę imidżu...
Brud, kamizelka i długie włosy 4 ever!

ocenił(a) serial na 9
kaszkam5

Zdecydowanie Rick z brodą. Rick bez brody wygląda dziwnie, nie jest już taki badass jak wcześniej, nie wzbudza strachu. A szkoda...

aneant89

"...then we'll just take this place" - racja, z brodą byłoby o wiele groźniej.

ocenił(a) serial na 8
kaszkam5

Rick Grimes bez brody... Moje życie straciło sens ;___;. Najlepszy był w 3 sezonie, mafiozo-style.

ocenił(a) serial na 9
ZjedzCiastko

Bez brody !

Jeszcze nie ogladalem 12 odcinka i nie wiem czy tam sie ogoli czy nie ale według mnie lepiej pasuje Rick bez brody.Mam nadzieje że troche w Aleksandrii odpoczna, zregeneruja siły bo jak na nich patrze to mam wrażenie że wszyscy bez wyjatków strzelą sobie kulke w łep. Okropne wygladaja przydała by im sie kuracja u psychologa (ze względow oczywistych, tyle co on przeszli.. Smierc najblizszych bezustajace walki o przetrwanie) i oczywisce goracy prysznic ;)

ocenił(a) serial na 8
Batus113

Broda Ricka [*], wpisujcie miasta :v!

ocenił(a) serial na 8
ZjedzCiastko

haha dokładnie, szok i niedowierzanie jak się ogolił, normalnie inny człowiek,
- z brodą!

ocenił(a) serial na 7
kaszkam5

z brodom

heavyduty

Spokojnie, po przybyciu do Aleksandrii Rick goli brodę ale później ma średni zarost, chyba w serialu zrobią podobnie :)

kaszkam5

Z lekkim zarostem :)

ocenił(a) serial na 8
kaszkam5

Z zarostem, bez wygląda do dupy.
Apropos brody, to jak to możliwe, że Rickowi taka broda urosła i włosy również, a takiej Carol nic, cały czas ma taką samą fryzurę, nic jej się włosy nie przytłuszczają, trochę to niedorzeczne

ocenił(a) serial na 8
mataertest

Może Carol cierpi na...brak porostu włosów, czy coś w tym stylu, wypadają jej itd., powinna brać skrzypowitę, ale w czasach apokalipsy jej nie ma...
No wszyscy tam mają nieprzetłuszczone włosy, tak jakby przed chwilą wyszli spod prysznica, na dodatek dobrze im się układają. Poza tym po tylu dniach wędrówki, pewnie śmierdzieliby tak, że ta pani z ostatniego odcinka z pewnością nie wpuściłaby ich do swojego domu :P

ocenił(a) serial na 9
PsychopatycznoOdwetowa

Zmieniam zdanie. Bez brody wyglada doslownie "Mniej zabojczo". Jednak Rick i broda to nieoderwalny element :D

Ciekawi mnie jedno. Skoro "szefowa" Aleksandrii potrzebuje policjantow to czemu Rick nie powiedzial Dianie o innych gliniarzach z Atlanty ? Mogliby jakis pakt zrobic i w pozniejszych odcinkach zdobyc miasto dla siebie :D

Ps. Mąż tej Fryzjerki mi sie nie podoba...

mataertest

Zapomniałeś już, jaką fryzurę miała Carol w pierwszym sezonie?
http://images6.fanpop.com/image/photos/36000000/Carol-Screencap-1x03-Tell-it-to- the-Frogs-the-walking-dead-carol-peletier-36011826-1920-1080.jpg

kaszkam5

Z zarostem, ale niedużym :) Jak np. na tej fotce:
http://daninseries.altervista.org/wp-content/uploads/2013/06/Things+didn+t+go+so +well+for+Rick+Grimes+after+the+_e6743719002ad129ffce8e2694ec17b8.png

warren2

ooo takiego Ricka to ja lubię, mmmm :3

ocenił(a) serial na 10
kaszkam5

Okoń

ocenił(a) serial na 9
kaszkam5

Jasne, że bez brody. Na ten busz nie szło już patrzeć - a tak zupełnie inny człowiek + wyczuwam romans z sexi pokojówką z American Horror Story :P

ocenił(a) serial na 8
kaszkam5

wgl btw, oglądając ten odc, jak już Rick ściął brodę, widziałam, że jak tylko wbije na forum ten temat już będzie :DDD

ocenił(a) serial na 10
kaszkam5

No ba, broda, chociaż wygląda jak prawdziwy ocalały :D

ocenił(a) serial na 8
kaszkam5

Z brodą, ale nie taką jak miał dotychczas. W 3 sezonie to był prawdziwy badass :D

ocenił(a) serial na 8
kaszkam5

Brodata faza: http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2015/03/the-walking-deads-rick-grimes-be fore-and-after-the-beard/

ocenił(a) serial na 6
kaszkam5

http://i.imgur.com/LKbw04t.jpg

R.I.P. brodo Ricka ;(

ocenił(a) serial na 9
kaszkam5

Z brodo najlepszy :3

ocenił(a) serial na 10
kaszkam5

Oczywista oczywistość, że z brodą :3

ocenił(a) serial na 8
kaszkam5

Hah wiedziałam, że taki temat będzie :D
I tak oczywiście, że z brodą. Rick bez brody jest jakiś taki, nijaki nie wiem przyzwyczaić się nie mogę ;)

ocenił(a) serial na 8
kaszkam5

jak dla mnie rick z dlugimi wlosami wyglada znacznie lepiej niz z krotkimi. do tego sredni zarost. Bez brody tez znosnie ale dluzsze wlosy, tak jak przed scieciem przez ta blondi(troche jak tarzan:D)

ocenił(a) serial na 10
kaszkam5

Jak dla mnie najlepszy i tak był ten z 3 sezonu i pierwszej połówki 4. Wygladał zajebiście :p

ocenił(a) serial na 7
kaszkam5

broda musi być! a najlepiej niech jeszcze ogoli się na łyso i będzie zajebiście

ocenił(a) serial na 6
kaszkam5

Zdecydowanie z brodą. Broda = 100% do męskości (np. przegryzanie tętnic).
A bez brody... to myślenie o tym, aby pociupciać czyjąś żonę.

ocenił(a) serial na 7
kaszkam5

Mógł zostawić lekki zarost albo zapuścić wąsa. Jak znalazł dla szeryfa :D