Mega uwaga do wszystkich omawiających kolejne odcinki The Waling Dead. Upraszam aby zdradzając fabułę komiksu pisać SPOJLER lub wspominać w jakikolwiek sposób że "HELLO, bede mowic teraz o fabule komiksu"
Tak, założyłem na to oddzielny temat aby większość komentujących to zauważyła!
Miło by było komentując ten wątek aby nie pisać pierdół typu
Nie chcesz sobie psuć to nie czytaj - chcę czytać i omawiać odcinki z innymi fanami to nie wymaga znajomości komiksu.
Tak? Ale wiesz, że to zwykle i tak podsyca ciekawość? Ciekawe, czy oprzesz się temu spoilerowi. Ostrzegam - będzie naprawdę brzydki i nie żartuję.
I nie robię tego, by trollować. Osobiście nie znoszę trollowania, ale uważam, że tym tematem naprawdę skazujesz się na takie spoilery.
Okej, więc tak:
Hello, będę mówić teraz o fabule komiksu! SPOJLER. UWAGA SPOILERUJĘ.
SERIO, TO BĘDZIE SPOILER.
DUŻY SPOILER.
Naprawdę duży, nie kłamię! Trzy linijki pod tym zdaniem!
Glenn umrze, niebywale brutalnie pobity na śmierć owiniętym drutem kolczastym kijem bejsbolowym o imieniu Lucille przez Negana, przywódcę gangu o nazwie Saviors(eng. - wybawiciele) na oczach Carla, Ricka i Maggie, która moment wcześniej wyjawiła mu, że jest w ciąży. A wszystko to w ramach nauczki, by Rick i ferajna nie zadzierali z nimi.
skazuje sie na takich jak ty ktorzy napisza jakies swinstwo pod ta ladna linijka. Nie mowisz zeby trollowac a jednak to robisz ;D
Wchodź na stronę serialu na podstawie komiksu, miej pretensje o spoilery przy porównywaniu jednego i drugiego. Powiedz mi jaki jest w tym sens? Wiadome jest, że gdy coś jest na podstawie czegoś, to osoby zaznajomione z tematem będą się do tego odnosić, czy byś tego chciał czy nie. Nie wiem jak byś próbował, spoilerów z dzieła Kirkmana nie unikniesz gdyż jest to awykonalne. Tak było, jest i będzie. Co najważniejsze nic tego nie zmieni.
może i jest to troche walka z wiatrakami niemniej jednak spoilowanie uważam za jedno z najgorszych możliwych zbrodni wymierzonych w kinomanów, ów wątek zalozylem w przyplywie oburzenia po przeczytaniu wątku o ostatnim odcinku
Mówisz, że po przeczytaniu wątków o OSTATNIM odcinku? Hmmmm... Jedno zasadnicze pytanie, a czego się spodziewałeś? Przecież wiadome jest, że każdy widz po obejrzeniu epizodu zrobi swoją mini recenzję wykładając na wierzch każdy element np. ja. Poza tym nikt nie będzie krążył w okół tematu, tylko wali prosto z mostu co mu się podobało, co mu się nie podobało itd. To już nie są jak dla mnie spoilery. Jeżeli nie widziało się danego odcinka to po co wchodzić na forum?
pisałem o przytaczaniu fabuły komiksu przy omawianiu serialu, chciałem przeczytać opinie o serialu a dowiedziałem się kilku rzeczy o "przyszłości" michonne. mało mnie to cieszy. oczywiście fabuła serialu może się inaczej potoczyć zależy co twórcy chcą odwzorować.
Masz racje.Co do tematu który założyłeś ludzie zdradzają co będzie się dziać w nastepnych odcinkach na podstawie komisku.I to mnie wkurza.Bo lubie się wypowiadać na tej stronie.oraz nieraz nie wiem co się stalo w odcinku i szukam na ten temat odpowiedzi a tu jeden koleś Gimbus jeden z drugim pisze co się dzieje z Rickiem w następnych odcinkach bez podania spojlerów na danym temacie.tak się wkurzylem że napisałem co o nim myśle ale moderator zaraz skasował moją odp.I zdarzyło mi się to drugi raz i powiedziałem sobie dość czytania Gimbusów którzy pisza na temat tego co się dzieje dalej w serialu na podst. komiksu.I już tutaj czytać ani pisać nie będe i radze ci to samo Kepke333 bo nie przetlumaczysz tego gimbusom którzy zdradzają fabułę komiksu oraz co będzie dalej z bohaterem serialu.
Poniekąd. Ja nigdy nie trolluję, ale chciałem wytknąć, że to, co napisałeś jest nieco zabawne. Ludzkie oko automatycznie chce rozpoznać symbol. I teraz każdy, kto by chciał ominąć przeczytania tego, co jest pod śliczną czarną linią prawdopodobnie zerknie na sam początek pierwszego zdania. Poof, spoiler gotowy.
Ale poza tym to bardzo nie lubię spoilować i razi mnie, gdy ktoś zbyt soczyście sypie spoilerami w odpowiedzi na jakieś małe pytanko.