PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177831
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Schronienie

ocenił(a) serial na 8

Powinni szukać jakiegoś lepszego schronienia niż ta farma gdzie nawet nie ma porządnego płotu. Ja bym kierował się na biały dom lub miejsce stacjonowania wojska.

ocenił(a) serial na 9
Lestat_18

tak, tak najlepiej iść do dużego miasta gdzie zamiast 500 zombiaków będzie ich 100000, a fareme mogli lepiej zabezpieczyć, ale nie zrobili tego bo żadne stado tam nie przyszło i myśleli że są bezpieczni. Myśle że schronienie w 3 sezonie jest idealne, a nawet lepsze niż biały dom.

ocenił(a) serial na 8
Lestat_18

Zdecydowanie masz rację! Na farmie mieli przecież tak źle. Nie mieli dostepu do wody.. nie mieli jedzenia.. Hershel i reszta domowników cały dzien czytali książki i nie prowadzili gospodarstwa. Dokoła farmy było też mnóstwo innych budynków skąd przychodzili zombie. Ehh no nie pomyśleli. Mogli się zabunkrować całą grupą w sklepie monopolowym czy na ostatnimm piętrze wieżowca. Wtedy ginęliby przynajmniej skaczac z niego.
Już się nie nabijam, wybacz mój chwilowy zanim kultury ale miałam wrażenie, że Twój post miał to na celu. Bo miał, right?

ocenił(a) serial na 6
Lestat_18

Biały dom ? Chyba widziałeś co jest w Atlancie ,a poza tym (według mnie) lepiej być gdzieś na wsi albo w małych miasteczkach ,a więzienie jak będzie czyste to już miód ;) Swoją drogą myślicie ,że w następnym odcinku będą jakieś nowe postacie ? Może ten obserwator Carol ?

ocenił(a) serial na 6
Lestat_18

"Ja bym kierował się na biały dom" - pomyślało "x" osób.
W dużych miastach jest od cholery zombiaków. Miasta to dobra zaopatrzeniówka, a nie schron. W takiej sytuacji lepiej "celować" w bardziej odludne tereny.

ocenił(a) serial na 9
Tortuga033

W większych miastach, większa zabawa, nie odrzucajmy tak ich zalet w czasach zombie apocalypse Tortuga :)

Lestat_18

Tam gdzie mało ludzi za życia to i mało Walkersów, z miejsc typu Biały Dom itd to tylko hordy powstały i ogromne stada .

ocenił(a) serial na 9
xDamiaNNickx

Najlepiej jechać do Polski.

ocenił(a) serial na 7
TheWalkingDead

Coś ty, u nas już dawno panuje epidemia zombie...

ocenił(a) serial na 9
Burador

Nie narzekajmy bo mimo że w Polsce nie ma turystyki takiej jak choćby w Grecji to, dziwne że nie ma kryzysu.

ocenił(a) serial na 9
TheWalkingDead

EHEHEHE kryzys gospodarczy dopiero nadchodzi, ale szkoda na ten temat gadać.

ocenił(a) serial na 9
TheWalkingDead

ale powiem szczerze że nasza ojczyzna sobie poradzi, bo mimo że zawsze było źle to jakoś się odbijaliśmy.

ocenił(a) serial na 8
Lestat_18

Spokojnie do stolicy tez trafia nasi bohaterowie :)