PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177864
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Można poczytać w necie, hataki i inne takie.

Jak to widzicie? Scott napisał scenariusz do 4 odcinków, w drugim sezonie 3, 7 i 10, a dla trzeciego 6.

Ciekawa jestem jak długo wytrzyma.

ocenił(a) serial na 4
Badly

Mówiąc szczerze to cieszę się na tą wiadomość. Gimple stworzył scenariusz do trzech lepszych, jak nie najlepszych odcinków drugiego sezonu, w których dość sprawnie łączył elementy psychologii człowieka wraz ze swoistym dramatem i tragedią. Potrafi świetnie budować emocje, rozgrywać bohaterami, pokazywać coraz to nowe zakamarki z ich osobowości. Jak widać "TWD" ma zielone światełko. Jeżeli będzie nadzorował prace scenariuszowe to jest dobrze.

Co do tego ile wytrzyma. Wiemy na pewno, że zniesie ochy i achy AMC przez rok :D Jak będzie później? Zobaczymy. Pozostaje jeszcze fakt, jak poradzi sobie z przyszłym materiałem.

ocenił(a) serial na 4
tomb2525

Wiemy, że sobie radzi w pojedynczych epizodach, ale czy da utrzymać taki poziom na całym sezonie? To jest ciekawe.

ocenił(a) serial na 4
Badly

Wydaje mi się, że raczej powinien sobie poradzić. Oczywiście czeka go dość spore wyzwanie, co do tego nie ma wątpliwości, jednakże jeżeli uda mu się poskładać wszystko w sensowną całość, będzie potrafił sprawnie lawirować pomiędzy kwestią bohaterów, a kwestią akcji to będzie dobrze. Co mi się podoba w jego "spojrzeniu" na serial, toto, że umie budować napięcie właśnie samym zachowaniem, a nie nagromadzeniem zombie na ekranie.

ocenił(a) serial na 5
Badly

Ja się ani nie napalam, ani nie narzekam. Zobaczymy jak będzie. Pewne jest jedno - Nie mam zamiaru się do niego przyzwyczajać.