Ja już oglądałem 13 i 14 oraz 15 . Bo mój wujek pracuje w Stanach przy produkcji tego serialu i jestem na bierząco . Oglądałem z napisami pl :D Ha ha łyso Ci co nie :D
Ja już oglądałem 13 i 14 oraz 15 . Bo mój wujek pracuje w Stanach przy produkcji tego serialu i jestem na bierząco . Oglądałem z napisami pl :D Ha ha łyso Ci co nie :D
No ciekawe :) Ale jak by się ktoś dowiedział to wujek zrobi papa. Mimo wszystko i tak nie wieże, bo musiał by wynieść dwa odcinki ze studio. Nie jest to takie łatwe. Udowodnij to, i podaj spojler do 14-stego odcinka, który się potwierdzi po premierze.
Gubernator w 14 odc będzie chciał sie pozbyć tego swojego doktorka ktõry dla niego pracije . I wemą pełno ząbi i umieszczą w klatce .
Do tej czynności polecam Remingtona 870. Efekt będzie wyglądał następująco:
http://www.filmweb.pl/serial/The+Walking+Dead-2010-547035#picture-11
Czepiacie się, wszak w TV dopiero dzisiaj leci . A film i serial myli wbrew pozorom sporo ludzi.
W polskiej odnodze hamerykanckiej TV. Witz polega na tym ze większość ludzi tutaj ogląda to w parę godzin po tym jak wychodzi to w stanach. Kilka godzin po wrzuceniu do neta ktoś montuje tłumaczenie i je upublicznia, i bach, jak ktoś nie zna angielskiego to ma napisy. I działa to dużo szybciej niż w Foxie. Nie powiem - fakt, Fox polska bardzo szybko to robi jak na nasze lokalne standardy. Nie zmienia to faktu że można zrobić to jeszcze szybciej. No ale to by wymagało zmniejszenia papierkowej roboty i wiązałoby się z uświadomieniem paru prezesom i managerom że ich robota nie jest aż tak potrzebna, a tego przecież nie można zrobić, co nie? :)
a mó wujek to kur*wa umie podróżować w czasie i widziałem już 8 sezonów a i jeszcze wqrzony masz farta rick i grupa będą w fabryce remingtona 870