PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177878
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

CZYTASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ !!!!

ps. Nie, nie jestem upośledzony - tak miało być napisane.

Po atatku bubcia nasza ekipa zwoła narade w bloku c. Merla zamkna w celi. Omawiaja co dalej, Jedni chcha zostac, inni uciekac. Rick bedezie innego zdania co Herszel, przerwie rozmowe i odejdzie.
Carl pojdzie za ojcem, powie mu ze najwyzsza pora zmienic lidera. Bubcio chce zbudowac swoja własna husarie, i wyznaczy do tego Miltona, ktory bedzie brał nawet 13latków ;p Andrea bedzie miała jakies żale do bubcia że zaatakował wiezienie, ale jako jego giermek uwierzy w kazde słowo. W wiezieniu znowu bedzie walne zgromadzenie, beda sie zastanawiac jak pozbyc sie tuskow z dziedzinca. Niestety ekipa z Atlanty nie ma juz praktycznie żywnosci i bullets. Glen bedzie chcial wydac Merla bubciowi w zamian za darowanie grzechow i odpuszczenie winy. Niektorym ten pomysl sie spodoba. Oczywscie nasz Hero powie ze tam gdzie jego brat tam i on. Kuternoga bedzie chciał nawrocic Merla, bedzie mu czytał biblie ;d Bubcio spotka sie ze swoja nowa Husaria, ale Andrea bedzie miala kolejne żale ze chce on wykorzystac do swoich celów małe, chore dzieci. Carol znowu bedzie flirtowac z Darylem. Andrea zauwazy ze ich osada jest zamknieta, ze nikt nie moze wejsc ani wyjsc. Spotyka Miltona i mowi mu ze chce isc do wiezienia. Przydupasek bubcia leci na skarge. Gubciowi sie to spodoba i Milton z Andrea pujda na polowanie złapac jakiegosc tuska co by mu upierdzielic zuchwe i rece tak jak to robiła MIchonne. Po drodze spotkaja grupe Tyresse, a Ci dołacza do ekipy bubcia (bubciowi spodoba sie Sashaaaaaa :*) Ten obowiada mu o jakims szalonym ziomku z wiezienia co go spotkali po drodze a bubcio słucha dalej bo wie o co kaman. Andrea dotrze do wieienia, na poczatku niezbyt sie naszej ekipie to spodoba, ale pozniej opowiedza jej co sie stalo z grupa. Andrea chce wiedziec gdzie jej kochanek Shane - a Ci jej opowiadaja historie. W głebi duszy Andrea zrozumie ze Rick stał się zimnym, bez serca draniem. Ekipa prosi ja aby ta worocila do bubcia, poszla z nim do wyra, a w trakcie snu go zabiła. A wiec wraca do osoady, po chwili Martinez ja wpuszcza i idzie do bubcia na bunga bunga. Jak bubcio zasnie, to ona wycaga noz i przyklada mu do szyji po czym odklada widelec i oglada ksiezyc.

W nastepnym odcinku jak Rick, jego pierworodny oraz wiecznie zfochowana czekolada pujda po zapasy to spotkaja Morgana ;]

ocenił(a) serial na 6
michau1234

"Jak bubcio zasnie, to ona wycaga noz i przyklada mu do szyji po czym odklada widelec i oglada ksiezyc." To Andrea będzie kanibalem i zje Philipa? Głupio,że Tyresee ze swoimi ziomakmi staną po stronie Gubcia. No i zobaczymy,ile prawdy w twoim info :)

razzor91

100% prawdy

michau1234

Spoko, mnie to nawet rozbawiło :-) Tylko błagam - weź idź z tym powtarzającym się bykiem ortograficznym! "pujdą"?! :-P

kingi1

dobra, pujde z tym ;d

michau1234

dzięki! :-P

ocenił(a) serial na 7
michau1234

pytanie tylko czemu tak mialo byc napisane..

Vangelis7

Żeby wykiwać niektórych imbecyli na tym forum. Pierwsze co przychodzi na myśl po przeczytaniu tego u góry to : '' Japindole ale dekiel, co za ciul i że niby ma ktoś w to uwierzyć....''. A jakie będzie zdziwienie użytkowania gdy obejrzy następny odcinek....

ocenił(a) serial na 7
michau1234

pisanie jak gosc z podstawowki ma wykiwac imbecyli?

Vangelis7

Nie byłeś w podstawówce, proszę nie pisz ;]

ocenił(a) serial na 7
michau1234

Nic nie wnosisz w tej dyskusji :))

Vangelis7

Mozg rozje......... wtf ziomus? To jest moja dyskusja, mój temat wiec mi tu się nie wpindalaj ;p

ocenił(a) serial na 7
michau1234

Próbuję zrozumieć, Twój tok myślenia ;)

Vangelis7

Nie wysilaj się, nie zrozumiesz ;]

ocenił(a) serial na 7
michau1234

Nie zamierzam :))

Vangelis7

Teraz to ja potrzebuje zrozumieć Ciebie. Najpierw chcesz, teraz nie.... Masz gorączkę? Uważaj bo może zamieniasz się w zombie....

ocenił(a) serial na 10
michau1234

Tyle w tym prawdy ile w świeżej kupie.

Karashoo

Posiadasz bardzo mądrą kupę. Proszę, wyślij mi kawałek ;]

ocenił(a) serial na 10
michau1234

ok. To mnie rozbawiło:)

Karashoo

who's the best ? i'm the best...!

michau1234

:)
Ej, no nie bądźcie tacy poważni, gościu sobie zażartował, i chciało mu się tyle napisać.

adrastea

Tak mi z kukurydzy wywróżyła stara cyganka, to musi być pewniak ;]

ocenił(a) serial na 6
adrastea

Suchary gorsze niż u Strasburgera.

Tortuga033

Smacznego kolego.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Gorzej...

ocenił(a) serial na 10
michau1234

i prosze wszytko sie sprawdzxilo:)

ocenił(a) serial na 8
michau1234

O dziwo wszystko się sprawdziło...

michau1234

Dobrze przeczytałem?

Morgan ten z pierwszego sezonu?

Torres1993

Niby ten sam, a tak naprawdę inny ;]

ocenił(a) serial na 1
michau1234

A ja się, do cholery, zastanawiam, jak Ty to wszystko przewidziałeś?

ocenił(a) serial na 5
nietuzinkowo

Nie tylko Ty :D. Toćka w toćkę się sprawdziło.

ocenił(a) serial na 7
Kassandra85

Na pewnej stronie po angielsku zawsze się znajdzie pełne streszczenie odcinka, oczywiście już przed premierą. Więc to nic niezwykłego, wystarczy przetłumaczyć sobie na polski i tyle.
http://forums.imagecomics.com/viewtopic.php?f=37&t=6987&sid=d57cf97cebec 12f8ce7bec93fd9ea757

ocenił(a) serial na 5
Lexa17

Zagadka rozwiązana :D.

Lexa17

Ejjjj, ja naprawdę wysłałem sms za 5 złotych do starej cyganki ;/

ocenił(a) serial na 7
michau1234

Coś słabo, bo od ciebie dostaliśmy streszczenie odcinka trzy dni temu, a od głównego źródła mam już informacje od 16 lutego :D

Lexa17

Cyganka ma słaby transfer w swoich kulach ;-

ocenił(a) serial na 1
michau1234

E taaam, a ja już chciałam ofiarować pokłony za umiejętność niezwykłej dedukcji tudzież dar jasnowidzenia. A tfu, zero pokłonów x).