PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177831
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Wie ktoś może czy odcinek lecący jutro na TVP1 to odcinek jakieś nowej części czy to już koniec ?

ocenił(a) serial na 10
Robaczek_12

Jutro leci drugi odcinek drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 6
Robaczek_12

Bardzo ciężko wziąć program do łapy (ewentualnie wejść na stronę internetową) i przeczytać który to sezon i odcinek. No, ale po co to robić skoro, można przyjść i zaśmiecać forum.

Tortuga033

To samo tyczy się ciebie zamiast kulturalnie odpowiedzieć na pytanie to ty wolisz się produkować,zresztą jak byś nie zauważył to już mi ktoś odpowiedział na pytanie ; )

Robaczek_12

Ale czy coś powiedział wulgarnego czy niestosownego w stosunku do Ciebie? Powiedział normalnie prawdę i zgadzam sie z nim bo użytkownicy robią sie coraz bardziej leniwi.

MrArther

Ale po co od razu się rzucać,zresztą to nie świadczy o mojej leniwości ponieważ sprawdzałam wczesniej na programie filmweb i tam jest tylko napisane "odc 2" a że to leci na TVP1 to wszystko możliwe że mogą puszczać sezon jeszcze raz od początku.

MrArther

Przypadkiem mi nie pisz że mogłam sobie sprawdzić jeszcze gdzie indziej...rzadko mam czas żeby wchodzić w neta i nie zawsze mam taką możliwość, zresztą chyba po to są fora żeby pytać się o różne rzeczy,jeśli tobie to nie odpowiada to po prostu nie odp na moje posty.

Robaczek_12

Fora są od dyskusji, a masz czas na zakładanie tematu na FW niż wpisać w google pare fraz. Koniec tematu bo nie zamierzam wykłócać sie z kolejnym przemądrzałym.

MrArther

Słuchaj człowieku odpij odemnie,bo nie masz co się rzucać, jakie tematy zakładam to jest jedynie moja indywidualna sprawa,czy tobie się to podoba czy nie i nie powinieneś mi narzucać że jestem taka i siaka (chodzi mi tu o stwierdzenie "leniwa"). Ja bym mogła Ciebie tak samo zaklasyfikować, ponieważ niektórzy użytkownicy umieją normalnie odpisywać a niektórzy tylko wymądrzać się ze swoimi racjami,więc zastanów się kogo tu można nazwać przemądrzałym w tej dyskusji...

ocenił(a) serial na 6
Robaczek_12

Panienko, pomijając to Twoje śmieszne napinanie się i tłumaczenie się jak dziecko , to tak jesteś leniem. Wejście na dowolną stronę z programem tv, sprawdzenie który to odcinek i ile zostało do końca to dosłownie kilka min roboty. Śmiem twierdzić że zajęłoby Ci to mniej czasu, niż czekanie aż ktoś odpowie na forum (zwykle takie info są podane na stronie danego programu tv, a jak nie to jaki to problem wejść na filmweb i zwyczajnie sprawdzić, że odcinek x to ten i ten sezon i tyle i tyle zostało do końca?). No, ale Ty podobno nie masz na to czasu, ale na głupie tłumaczenie się masz. Tyle ode mnie Robalku.

Tortuga033

Dzisiaj nie oczekiwałam na odp na mój post.
Naprawdę nie wiem o co wam chodzi, moja sprawa kiedy i w co będe wchodzić a wasze pisanie w ogóle nie jest do tematu,więc pozwolicie że odłączę się od tego.. a twoje odnoszenie się do mnie w stylu "Robalku , Panienko" świadczy tylko o twoim bezczelnych zachowaniu.
Żegnam, idz dalej naprawiać świat.

ocenił(a) serial na 8
Robaczek_12

Jak mnie to wkur***.
Chyba po to jest forum, żeby dzielić się informacjami, nie? Wielką łaskę robisz, że odpowiesz na pytanie jeden z drugim?
Tak samo jest na innych forach, zamiast udzielić odpowiedzi to piszą "znajdz w google, szukanie nie boli"
W taki razie ja się pytam, po co w ogóle istnieją fora, przecież wszystko można znaleźć samemu??
V

ocenił(a) serial na 4
tworek133

Fora na stronie filmwebu istnieją po to by wymieniać się poglądami na temat serialu, a nie by pójść na łatwiznę i zapytać się o takie bzdurne rzeczy jak co leci w telewizji, albo bo się bohaterzy w serialu nie myją. Tematy taki jak ten, są idealny przykładem po pierwsze zaśmiecania forum, po drugie lenistwa i niechęci drugiego człowieka (po co się samemu wysilić, lepiej niech mi ktoś odpowie), a po drugie czystej głupoty. Tyle ode mnie.

tomb2525

Tak na marginesie do wszystkich trzech Panów dajcie już sobie spokój,znam już odpowiedz na moje pytanie i nie potrzebuje waszych wypocin...

ocenił(a) serial na 6
Robaczek_12

A my nie potrzebujemy Twojego plucia się, leniwcze.

Tortuga033

To nikt nie cię tu nie trzyma...

ocenił(a) serial na 6
Robaczek_12

Zabawna jesteś, pchełko.

Tortuga033

jeszcze coś ? czy musisz mieć satysfakcje z ostatniego zdania ?

ocenił(a) serial na 6
tworek133

Forum jest po to żeby dyskutować o konkretnym serialu/filmie, a nie po to żeby przychodzić z byle pierdołą na którą odpowiedź można bez problemu znaleźć w internecie. To nie jest jakieś kółko porad. Poza tym nie można się podpiąć pod temat dotyczący emisji TWD w TV? Takich tematów jest tu co najmniej kilkanaście. No, ale tak trzeba wpisać w okienko "szukaj" TVP1 lub inną frazę.. Mnie z kolei wk*urwia to, że ludzie są tak leniwi że wszystko by chcieli żeby za nich zrobić.

Tortuga033

i jeszcze mają problemy gdy zwróci im sie kulturalnie uwagę.. Tracę wiarę w nasze społeczeństwo.

ocenił(a) serial na 6
MrArther

Co się spodziewać po takich "robaczkach".

MrArther

zwróci uwagę ?? smieszne przeczytaj sobie całą dyskusję i idz lepiej gdzie indziej gdzie są o wiele bardziej demoralizujące społeczeństwo posty.

Robaczek_12

Jeżeli droga Pani szuka zwady to nie tutaj, bo jak narazie tylko widze docinające komentarze i brak sensu całej tej dyskusji. I nie będziesz mówiła mi gdzie mam wyrażać swoje opinię, nie obchodzą mnie inne fora o tematach na poziomie dzieci z przedszkola, jestem tutaj i chyba wymagam kultury od innych użytkowników jeżeli sam staram się tak do nich odnośić. Nikt tutaj nie użył w stosunku do Pani słów wulgarnych w pierwszych postach gdzie jeszcze rozmowa miała jakiś poziom, potem zaczęło się "obrzucanie mięsem" co mało mnie interesuje a i tak jestem dalej atakowany za jedno stwierdzenie nie przypadkowo użyte w stosunku do Pani...

MrArther

Z tego co wiem to miałeś już zakończyć dyskusję wczoraj,a ja tu widze że nadal drążysz temat i kontynuujesz ,jak to ty nazwałeś "obrzucanie mięsem",zresztą ja zadałam pytanie na którą normalny użytkownik mi odpowiedział po czym dostałam 2 inne odpowiedzi w ogóle nie związane z pytaniem które zaczęły tą bezsensowną i dziecinną dyskusję..

Robaczek_12

Koniec tego bezproduktywnego tematu.

MrArther

Z tego wynika że tutaj ani nie mogę się tłumaczyć ani docinać to co w końcu, wgl przestać pisać ?

Robaczek_12

Mieliśmy to skończyć, więc proszę przestań juz pluć się o pierdoły.

MrArther

To skończ,kto wam do cholery każe dalej dyskusje ciągnąć. ŻEGNAM

ocenił(a) serial na 6
Robaczek_12

Jeżeli nie masz nic konstruktywnego do napisania oprócz zadawania głupich pytań, bo jesteś zbyt leniwa żeby sobie coś sama sprawdzić, bądź rzucania śmiesznymi fochami na miarę zblazowanej panienki, bo Ci została zwrócona uwaga, to tak, przestań pisać.

Tortuga033

Doobra nie powtarzaj się..pierdoły to wy piszecie cały czas i chcecie zakończyć rozmowe a jakoś wam się to nie udaje..

ocenił(a) serial na 6
Robaczek_12

Nie oczekuje że te "pierdoły" do Ciebie dotrą.

Tortuga033

Do ciebie widzę nic nie dociera.

ocenił(a) serial na 6
Robaczek_12

Hehe zamiast sobie dać siana to próbujesz nieporadnie ripostować,żeby tylko wyszło na to że Ty jesteś "cacy". Typowe. Szkoda że tylko się kompromitujesz tym odbijaniem piłeczki "nie bo ty".

Tortuga033

Haha,jak byś nie zauważył ty również to robisz odpisując mi..

ocenił(a) serial na 6
Robaczek_12

Nie moja wina że lubię wyrywać skrzydełka robaczkom.

Tortuga033

haha,spoko,rozumiem ;D

Tortuga033

Tak w ogóle to śmieszy mnie ta cała sytuacja,jedno pytanie wymagające krótkiej odpowiedzi a tutaj już 35 odp.

ocenił(a) serial na 6
Robaczek_12

Bardziej mnie śmieszy to że ktoś zakłada takie tematy.

Tortuga033

Dobra wyluzuj,bo nadal starasz się drążyć temat..

Tortuga033

a mnie w*urwia jak jakiś pożal się Boże użytkownik filmwebu ocenia mnie tak naprawdę z niczego,bo chyba po moim poście nie można stwierdzić jaka jestem,ale pewnie zaraz otrzymam odpowiedz która mnie "oświeci".

ocenił(a) serial na 9
Robaczek_12

Cała ta kłótnia jest zupełnie pozbawiona sensu, prowadzona na pokaz. Ludzie ogarnijcie się.

tomasz987

Yhym...niestety nie da się zablokować na filmwebie niektórych użytkowników..

ocenił(a) serial na 8
Robaczek_12

Kurde idźcie lepiej ulepić bałwana ;)

tworek133

Gdyby było u mnie z czego lepić bałwana :D
Z deszczu ciężko by mi było :p