Jak sądzicie co się stało z kolesiem z dachu? (jak to on się nazywał :) ?) Łańcuch na drzwiach był na miejscu ale zimnych gdzieś podziało, apetyt im przeszedł? No i jakos koleś musiał chyba zejść po drabince,rurze czy kablu na dół?
...Rządzi w "Biedronce"...;)))) a tak na poważnie , to załapał się na jakiś sklep z bronią i "puka" sztywniaków po całej Atlancie;)))
Też się nad tym zastawałem jak ten koleś wydostał sie z dachu?Dzisiaj była premiera czwartego odcinka to mam nadzieje ze pokażą co sie wydarzyło
https://www.youtube.com/watch?v=en1yndYXigI
io! io! Policja przyjechała! Co się dzieje?
Prezydencie, szeryfie Piesełu!
Użytkownik dnbmajk naskoczył na mnie, tak jakbym popełnił jakieś przestępstwo. Myślę, że odpowiadając na pytanie użytkownika Maszynista (do tego odpowiedział DOBRZE), nie zrobił nic złego. Można by powiedzieć, że zrobiłem coś DOBREGO dla tego forum. Takie jest moje wyjaśnienie zaistaniałem sytuacji.
Wszyscy na glebę! Strrzały ostrzegawcze!!
https://www.youtube.com/watch?v=VIAY2obFMZM
W porządku, mam tylko jedną prośbę. Jeśli już zdecydujesz się na skucie nas kajdankami, to pod żadnym pozorem nie dawaj nikomu kluczyków! A już napewno, żebyś nie dał ich Tdogowi
Obraziliście jednocześnie czarnskórego bohatera serialu, (który zginou bohaterską śmiercią) i Pieseu.
To rasizmeu i obraza majestatu w jednym. NIEŹLE! :)
Ależ Tdog zaraz po Merlu, Derylu, Andrei, Ricku, Herschelu, Dale'u i Miszon (która również jest czarnoskórą bohaterką serialu), jest i był moim ulubionym bohaterem. Więc rasizm to troche za mocne słowo. Uważam po prostu, że Theodor wykazał się na dachu, niespotykaną na codzień głupotąą. Zresztą postaw się na miejscu Merla to zrozumiesz xD Znaczy się, Pan Prezydent, niechaj postawi się na miejscu Merla (jeśli zeche oczywiście) to napewno zrozumie moje toki myśleniowe.
Jeśli chodzi o obrozęę majestatu, to nie zamierzam się kłócić. Mam dosyć kompromitacji. Chcę przyjąć karę z klasą i wrócić do społeczeństwa jako taki obywatel jakim byłem, przed aresztowaniem.
A gdzie tam przestępstwo, tylko post bez sensu. No chyba że jakiś był to się podziel.