Witam. Chciałbym pokazać wam pewien przypadek a mianowicie... ludzie z terminus zabrali dla
ekipy Glenna takie rzeczy jak:
Zegarek (Glenn dostał go od Hershella)
Więzienna zbroja (Glenn oddał go Eugene'owi)
Pelerynka (Najpierw nosił ją Daryl a następnie miała ją na sobie Maggie)
i tam jeszcze plecaczek Boba o którym za bardzo nie wiem i przede wszystkim...
parasolka! Parasolkę tą można była zauważyć w obozie grupy Gubernatora:
http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/86/29/d7/8629d74c2574e6f5fc3a33cfe859f28e .jpg
Co o tym powiecie? Wiem, że to nieco głupie ale musiałem założyć ten temat :D
Proponuje zapoznać się z definicją trollowania, a potem nazywać kogoś trollem. Nawet najbardziej kiepski żart(czytaj: suchar) nie ma nic wspólnego z trollowaniem, bo gdyby tak było to Karola Strasburgera też trzeba by było nazwać trollem(w tym wypadku telewizyjnym).
Przykro mi,ale Einshaew jest na prawdę trollem. Nawet po jego aktywności na innych forach jestem w stanie to stwierdzić. Ale parę osób na tym forum go popiera i robi burdel na forum. Peace and Joł :)
Ja bynajmniej nie padłem ofiarą jego trollingu - odnoszę się do tego forum- i nie zauważyłem, żeby gdziekolwiek na tym forum trollował - nie prowokuje żadnych kłótni i nikogo nie obraża, co jest najgorsze wśród troll. Wiem bo był tu taki, ale jego sposób prowadzenia rozmowy doprowadził do usunięcia jego konta.
A "burdelu na forum" to ty chyba nie widziałeś, polecam to:
http://www.filmweb.pl/serial/Pingwiny+z+Madagaskaru-2008-468032/discussion?page= 3
Czy tak wygląda forum TWD? No chyba nie.
Dawno temu,to co robił kolegą E. nazywano floodingiem,a teraz to już chyba nikt nie wie co to znaczy,bo wszelkie formy pisania nie zgodnie z jakimiś normami nazywa się trollingiem.
A co do burdelu na forum,to posłużę się taką alegorią,że jeśli ktoś ma połowę zębów,to mówi,że jest ok. bo iluś tam nie ma już ich wcale?
Dla kolegi E. to ja jestem rzekomo trollem,nie wiem w sumie dlaczego,a nie raz widziałem,że to on tutaj kogoś obrażał,ale mniejsza o to,nie ma się co kłócić,bo i tak dla was jest on "Prezydentem"...
Primo - nikt nie jest dla mnie "prezydentem".
Secundo - flooding to jest zalewanie np. forum różnymi lub takimi samymi tematami czy postami w krótkim czasie i to odpowiada forum pingwinów. Może jak powiedziałeś to robił - nie sprawdzałem jego "przeszłości kryminalnej", teraz tego nie robi.
Tertio - ja o nic się nie kłócę, po prostu w ciągu ostatnich 4 miesięcy nie zauważyłem z jego strony żadnej formy trollingu ani tym bardziej floodingu i wiele osób po prostu nadużywa zwłaszcza słowa troll.
Quatro - dzięki za rozmowę. Lubię takie wymiany poglądów na spokojnie.
Ja jestem trollem?
I nazywa mnie tak typ,który nie dość,że jest hipokrytą,to jeszcze trollem/hejterem,który utożsamia się z gimbusiarskim memem.
Te parasolki to siostry bliźniczki jedną wychował gubernator a drugą Terminus, prawdopodobnie nie będzie szczęśliwego zakończenia i się nie spotkają, by żyć długo i szczęśliwie w Walkerowie(Weronie). xD
A tak na poważnie to jestem tego samego zdania co Valdoraptor - oszczędność przede wszystkim i na wszystkim.