PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177603
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Ale ten czas leci. Strasznie mnie ciekawi co z Beth. Gdzie dojdzie Carol z Tyreesem i czy tak jak
myślę pierwszą osobą do odstrzału będzie ta dziewczyna Rosita? Wolałabym nie. Może rozwiną
trochę jej wątek bo na razie to ona stoi w tle i mówi jedno zdanie na odcinek.

ocenił(a) serial na 8
Anaissa

Mnie tam od samej historii bardziej ciekawi wykonanie i wykorzystanie czasu antenowego. Jak większość (w tym ja) zdążyła zauważyć, serial leci w dół z każdym sezonem, więc mam taką szczerą nadzieję, że tym razem bardziej skupią się na wykonaniu, tak jak w pierwszym sezonie, niż na próbie zapychania czasu antenowego byle czym, tak jak to miało miejsce w czwartym.

theMedicalDoctor

podobno jej postac ma byc z nowym sezonem rozwijana ;p // wydaje mi sie, ze problemem TWD jest ilosc odcinkow. pierwszy sezon mial zaledwie ich 6(?) i akcja byla idealnie rozlozona/toczyla sie w dobrym tempie. w momencie, kiedy AMC zdecydowalo sie zwiekszyc ilosc epizodow, scenarzysci byli zmuszeni rozciagnac fabule na 16 odcinkow. to az 10 wiecej niz w pierwszym sezonie!!!1 no ale wiadomo, serial ma ogladalnosc 12+ milionow, wiec to logiczne, ze zarzad AMC chce wyciagnac z niego jak najwiecej, zwlaszcza, ze breaking bad sie skonczylo a mad man ma finalowy sezon ;p

ocenił(a) serial na 8
ephelouss

Fakt, to może być wina zbyt dużej liczby odcinków. Ale zwróć uwagę na to, że czwarty sezon był podzielony na dwie połówki, czyli tak jakby dwa sezony, a wyszło- wiadomo jak. Breaking Bad jakoś potrafili zrobić tak, by z sezonu na sezon stawało się lepsze. A TWD...

theMedicalDoctor

imo breaking bad mialo slaby 3 sezon, przez ktory ciezko bylo mi przebrnac ;p

ocenił(a) serial na 8
ephelouss

Fakt, momentami nudnawy, podobnie zresztą jak 3 sezon TWD

theMedicalDoctor

szczerze mowiac jestem fanem tego sezonu, na kazdy odcinek czekam rownie mocno, ale po uczuciu, ktore towarzyszylo mi przy pierwszym sezonie, nie ma sladu. to cos zniknelo gdzies w 2 sezonie niestety ;p