PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177616
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

W 5 sezonie będzie tylko 8 odcinków? Czy to oznacza, że serial zbliża się ku końcowi?

petras_36

między 8 a 9 odcinkiem znowu będzie pewnie ponad 2 miesiące przerwy dlatego dodali na razie tylko 8

ocenił(a) serial na 8
petras_36

Raczej się nie zbliża. Podobno ma być co najmniej 10 sezonów.

ocenił(a) serial na 10
siLk

Czyli moja umowa na gościnny występ w milardowym sezonie jest nieważna?! oO?! Jak śmieli oszukać Prezydent Pieseu?!

A tak na poważnie, to ploty mówią o góra 8 sezonach, a nie o 10 ;]

ocenił(a) serial na 7
Einshaew

Ale ty jesteś głupi troll

ocenił(a) serial na 4
Einshaew

Na Hat aku jakiś czas temu napisali, że mają rozplanowane TWD na 12 sezonów.

ocenił(a) serial na 10
Badly

Poważnie? Decyzje w tym temacie zmieniają się jak w kalejdoskopie. Dlaczego nikt tego nie konsultowau z Prezydent Pieseu? Skandaleu! :)

ocenił(a) serial na 4
Einshaew

Panie Prezydencie, nie mam pojęcia skąd się biorą takie chamskie zachowania i brak odpowiednich konsultacji! To się do telewizji nadaje!

http://hat ak.pl/artykuly/the-walking-dead-planowany-na-12-sezonow

ocenił(a) serial na 10
Badly

Spójrzmy na to z jaśniejszej strony - "tfórcy" mają jeszcze osiem sezonów na to, by "przestać oszukiwać widzów" i uczynić w jednym z nich (a najlepiej - we wszystkich) Andreuu i Srerlu jako głównych bohaterów! Hell jeach for tomb!!! :)

ocenił(a) serial na 8
Einshaew

8 sezonów?! myślę że powinni zdecydowanie zakończyć po 5 sezonie, bo zaczną z tego wychodzić takie bzdury jak w 'Lost" ...

ocenił(a) serial na 10
belamyszkow

dopóki Terminus nie zniknie w wyrwie czasoprzestrzennej to nie mamy się czego obawiać :D

ocenił(a) serial na 7
petras_36

Tez się dziwie rok temu podali w czerwcu ze będzie 16

ocenił(a) serial na 8
batesmotel27

Dokładnie. Się okażę pewnie jeszcze kilka razy zmienią zdanie, albo spadnie oglądalność i skasują.