PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177864
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Mam , pytanie kiedy ta książka będzie w Polsce ?

ocenił(a) serial na 4
erni346

Z tego co mówiło wydawnictwo odpowiedzialne za publikację książki w naszym kraju, to tytuł ma się ukazać gdzieś w granicach kwietnia/maja.

ocenił(a) serial na 6
tomb2525

ostatnio na FB była notka o 1 kwartale tego roku, więc może streszczą się do marca.

ocenił(a) serial na 4
czesiol

Było by dobrze, gdyby wyrobili się w marcu akurat na czas zakończenia trzeciego sezonu. Mielibyśmy w tedy ciągłość z TWD :D

ocenił(a) serial na 6
tomb2525

Tyle, że w serialu nie ma Lilly :|

ocenił(a) serial na 4
czesiol

Jest Haley, która poniekąd stanowi odpowiednik Lily.

ocenił(a) serial na 6
tomb2525

Masz rację oczywiście. Ale nie mogę się doczekać 10 lutego !! Road to Woodbury też ! Narodziny gubernatora przeczytałem jednym tchnieniem w 1 wieczór.

ocenił(a) serial na 4
czesiol

Wyobraź Sobie, że ja także. Jeżeli chodzi o książkę to już nie jest kwestia tego, że tam będzie Lily itd. Bardziej interesuje mnie jak to Gubernator patrzy na całe wydarzenia. Chcę się po prostu zagłębić w jego portret psychologiczny, czyli coś co jest na porządku dziennym w serialu. Co do samego serialu to najbardziej wyczekuję wątków Andrei, które nie oszukujmy się ale będą w centrum przez cały półsezon. Po pierwsze to w końcu Blondyna pokaże na co ją stać, a po drugie Holden będzie miała pole do popisu pod względem aktorstwa. Oczywiście równie ważną kwestią jest wojna na drodze Rick-Gubernator oraz swoisty bunt w grupie. Dużo się będzie działo, jednakże tutaj twórcy bardziej wyeksponują sferę psyche bohaterów, gdyż w pierwszej połowie, mówiąc szczerze, zeszła ona na drugi plan.

ocenił(a) serial na 10
erni346

Z tego co właśnie wyczytałam to książka ma się ukazać 6 marca u nas :) nareszcie :D