Jakiś czas temu proszono mnie o podzielenie się odpowiedziami uzyskanymi podczas Chit Chat Chicks. Napisałabym w tej kwestii w odpowiednim poście, ale nie mogę tego zrobić. Z
tego co zrozumiałam, to nie padło żadne moje pytanie, ale tak pewna na 100 % nie jestem. Padło natomiast jedno podobne, mianowicie jak Rooker to robi, że wygląda tak dobrze.
Odpowiedź była świetna. Mianowicie - "ma dobry gust (ta kobieta, która zadała pytanie), nawet bardzo dobry". Rooker nawet dane tej kobiety wyciągnął ;) Może je wykorzysta ;) Później
on zaczął mówić, że to jest kwestia dbania o sobie, zawsze można to robić itd. Ale i tak nic nie pobije pytania pierwszego, jakie padło w rozmowie z nim. Mianowicie: jaka jest Twoja
ulubiona księżniczka Disneya ;) Wrzucam link, z którego można ściągnąć tą jakże inteligentną rozmowę. http://www.blogtalkradio.com/chitchatchickslive/2013/03/17/the-walking-dead-
michael-rooker. Jakby ktoś wyśledził moje pytania, to może podać odpowiedzi.
Ojej jaki słodziutki głosik tej prowadzącej...rzygam tęczą. Hahahhaaha Rooker "don't copy" pewnie gdzieś tam pod stolikiem już leżał, znając jego.
Hahahaha jakie pytanie z tą księżniczką, ale ludzie mają fantazje i odpowiedź - cisza.. a potem taki "jokerowski" rechot. Arielka hahahaha aż mi się przypomniały moje zabawy z dzieciństwa...
Jak to rzeczywiście Arielka to czuję się zawstydzona. Wydaje mi się, że masz jednak kilka lat mniej ode mnie, a zrozumiałaś więcej niż ja. Ja usłyszałam, "with aerial", nie Ariel, ale może głucha jestem ;)
Wysłuchałam jeszcze raz audycji. Rzeczywiście chodziło o Arielkę. A ja myślałam, że dość dobrze rozumiem angielski ;)