PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177904
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Jakiś czas temu proszono mnie o podzielenie się odpowiedziami uzyskanymi podczas Chit Chat Chicks. Napisałabym w tej kwestii w odpowiednim poście, ale nie mogę tego zrobić. Z
tego co zrozumiałam, to nie padło żadne moje pytanie, ale tak pewna na 100 % nie jestem. Padło natomiast jedno podobne, mianowicie jak Rooker to robi, że wygląda tak dobrze.
Odpowiedź była świetna. Mianowicie - "ma dobry gust (ta kobieta, która zadała pytanie), nawet bardzo dobry". Rooker nawet dane tej kobiety wyciągnął ;) Może je wykorzysta ;) Później
on zaczął mówić, że to jest kwestia dbania o sobie, zawsze można to robić itd. Ale i tak nic nie pobije pytania pierwszego, jakie padło w rozmowie z nim. Mianowicie: jaka jest Twoja
ulubiona księżniczka Disneya ;) Wrzucam link, z którego można ściągnąć tą jakże inteligentną rozmowę. http://www.blogtalkradio.com/chitchatchickslive/2013/03/17/the-walking-dead-
michael-rooker. Jakby ktoś wyśledził moje pytania, to może podać odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 6
gtagirl

Ojej jaki słodziutki głosik tej prowadzącej...rzygam tęczą. Hahahhaaha Rooker "don't copy" pewnie gdzieś tam pod stolikiem już leżał, znając jego.
Hahahaha jakie pytanie z tą księżniczką, ale ludzie mają fantazje i odpowiedź - cisza.. a potem taki "jokerowski" rechot. Arielka hahahaha aż mi się przypomniały moje zabawy z dzieciństwa...

ocenił(a) serial na 8
Tortuga033

Jak to rzeczywiście Arielka to czuję się zawstydzona. Wydaje mi się, że masz jednak kilka lat mniej ode mnie, a zrozumiałaś więcej niż ja. Ja usłyszałam, "with aerial", nie Ariel, ale może głucha jestem ;)

ocenił(a) serial na 8
Tortuga033

Wysłuchałam jeszcze raz audycji. Rzeczywiście chodziło o Arielkę. A ja myślałam, że dość dobrze rozumiem angielski ;)

gtagirl

Nie zapytali o ulubionego kucyka My Little Pony? Przecież to żelazne pytanie :D