http://www.facebook.com/events/432276050183678/
obczajcie jakie wydarzenie znalazłam na fejsie, jak ktoś chce to może tam wpisywać pytania dla
Michaela, a nóż prowadzący go zadadzą ;p
Kiedy przyjedzie do POlski haha nie tak serio to czy bedzie dalej zaszczycał mnie swoja obecnoscia w serialu czy jednak skonczy zle :P oby nie
Wie, bo raz pisał o Polsce. Tzn, skoro pisał o naszym kraiku to zakładam że wie gdzie on leży, no bez jaj :D
Może się jednak tym podzielisz? Ja napisałam trzy. M.in. czy wie, że bracia Dixon są uważani za najlepszy materiał genetyczny w serialach oglądanych w Polsce ;) Aż tak mi się spodobał ten tekst (bodajże emo) o najlepszym materiale genetycznym.
Hahaaahahaha
Wątpię żeby odpowiedział na to czy Merle będzie żył. Pewnie będzie coś kręcił i nie powie nic jasnego.
cholera to mu postawie warunek ze od tego zalezy moje zycie, moje serce nie wytrzymie
Jak mu powiesz że rzucisz się z mostu, jak nie odpowie to on Ci zapewne powie "So.. Jump" :D
Lepiej go zapytaj czy nie potrzebuje jakieś gosposi i lokaja, może by nas najął hahaha
haha nie no mysle fajnie pracowac z takim gosciem :) wczoraj zem ogladnal JFK i Cliffhanger z Rookerem dobre wrazenie zrobił :) ale co do Cliffhangera za duza bajka jak dla mnie haha ;D
A jakie melanże ostateczne muszą z nim być...
Mnie się ten film (Na Krawędzi) nawet podobał, a wszelkie absurdy potraktowałam z przymrużeniem oka i miałam z nich polew, jak to w większości filmów akacji klasy B. A propos Cliffhangera :
http://www.youtube.com/watch?v=gvk7IxsJtMY
"FRANK!!!!!!!" hahaahhahha
hahaha Mike w swoim zywiole ;D najlepsza scena w sumie najbardziej bekowa jak Sly bez koszulki plynal pod lodem i zastrzelił łotra hahahahaha gorący chop
Hahha i jak ganiał po górach w podkoszulku, Sylwek widocznie nie odczuwa zimna
hahahahaha pod lodem bez koszulki z tego nie moge haha albo walka na helikopterze taka przesadzona ze szok hahaha
Pytanie nr 2 (to jest jedyne naprawdę bardzo inteligentne pytanie w porównaniu do reszty): Skoro Norman Reedus dostał nową kuszę, to dlaczego Michael Rooker nic nie dostał? Pytanie nr 3 (drugie z serii mało inteligentnych pytań, a będzie jeszcze trzecie takie pytanie): Co on robi, że wygląda tak bardzo męsko? Pytanie nr 4 (dodam je zaraz): Czy w serialu zamierzają kontynuować misję odbudowania ludzkości zapoczątkowaną przez Lori i Shane'a/Ricka i czy serialowy Merle przyłoży do tego rękę?
Bardzo sprytne jest to ostatnie pytanie, sprytna osobo, która w sprytny sposób dowiaduje się o przyszłą obecność Merla w serialu :D
Sprawdziłam. To hasło o materiale genetycznym to... no tak.... hm... przejaw mojej eee... inteligencji. No cóż. >_>
Mam wielka nadzieję, że podzielisz się na forum uzyskanymi odpowiedziami :) oki? :)
LOL szczerze mówiąc to w natłoku tych śmichów-chichów w moich postach nawet nie pamiętam tego hasła. Chociaż wstyd się przyznać, wygląda to na mój poziom, który pikuje kiedy jest mowa o Dixonach :D
Jeżeli zadałaś to pytanie, to JESTEŚ BOGIĘ :D
A tak w ogóle to o której godzinie naszego czasu to będzie? Bo w USA, przynajmniej w LA i tych rejonach jest już 13:30, a ten czat miał był o 13:00..