PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177603
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Zagwozdka

ocenił(a) serial na 2

Jak można pisać o świetnej grze aktorskiej jednocześnie chcąc, by umarło 95% obsady, bo nie da się
znieść ich irytującego charakteru/zachowań. I nie - to nie jest analogiczna sytuacja do Gry o Tron,
gdzie wszyscy mieli dosyć jednego bohatera. Tam to się przekładało na rys psychologiczny postaci,
tu jedynie na brak umiejętności do gry w filmach.

ocenił(a) serial na 8
IszJii

zwasz se musk

ocenił(a) serial na 2
Niktope

doźdź pojemny ty go z koleji nawed nie marz

użytkownik usunięty
IszJii

W takim razie nie będę pytać o te 95%, tylko powiedz, kto według ciebie znajduje się w tych 5%?

I nie rozumiem cię. Jak mi się nie podobają aktorzy, akcja, fabuła albo coś w tym stylu, to po prostu rezygnuję po kilku odcinkach i zabieram się za oglądanie czegoś sensowniejszego...

Ja do odstrzału, już od początku serialu, dałabym tylko Dicka i Carla. Reszta jakoś aż tak bardzo mnie nie drażni. Lori, Blondi i Jednooki już opuścili TWD, kolej na Śmicka i tego Gnoja :-D

ocenił(a) serial na 2

O tym mówię, większość narzeka, chce zabić pół obsady, a jednak wychwala grę aktorską pod niebiosa. Trochę paradoksalne. W tych umownych pięciu - nie traktuj tego dosłownie, można uwzględnić chociażby - o ironio - postać, której nawet nie ma w komiksie - Daryla. Jest jako tako znośny, ale takie Wayne Callis czy Holden to chodzące drewniane kłody.

IszJii

Chęć pozbycia się części obsady odwołuje się raczej do tego jak idiotyczne zachowania mają niektóre postacie, ale wszystko to odwołuje się do scenariusza, który mniej lub bardziej przecież kupy trzymać się musi. Ja na grę aktorską nie narzekam.