PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177603
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Zaraz na TVP 1

ocenił(a) serial na 9

Tylko dlaczego 4. sezon skoro nie puścili 3-ego?

Misiek659

właśnie tego nie rozumiem, zresztą drugiego chyba też nie puszczali

Misiek659

Ja widziałem na Tvp fragment odcinka z zombie w studni i z "twierdzą" Morgana, zanim jeszcze zacząłem oglądać serial, z czego wnioskuję, że wszystkie dotychczasowe sezony były emitowane.

Valdoraptor23

Widziałem dokładnie ten sam fragment jakiś czas temu na tvp

Misiek659

dzisiaj na tv puls o 23:15 leci pierwszy odcinek pierwszego sezonu ;p

ocenił(a) serial na 10
Misiek659

Potwierdzam, nie pamiętam kiedy, ale 3 sezon był puszczany na TVP (tak jak każdy z wyjątkiem 4).

kamil545

Wszystkie sezony, łącznie z 3 były emitowane, ale o takiej porze, że mało kto o tym wiedział i mało kto oglądał. Wszak priorytetem dla publicznej jest "M jak mizeria" i "Barwy gówna".

Krytykant

Nie pomyślałeś, że to przez to, że serial, w którym znajdują się tak brutalne sceny (i tak mniej brutalne niż niektóre w komiksie), zwyczajnie nie może być emitowany o 20:00, zwłaszcza w publicznej telewizji? AMC to co prawda również publiczna stacja, ale podejrzewam, że co kraj to obyczaj i sprawy mają się trochę inaczej niż w przypadku TVP.

Krytykant

Dokładnie tak. 1,2,3 sezon były emitowane w jedynce tylko ze o poznej porze ok 23.00 -0.00 w soboty z powtórka w niedziele o jeszcze pozniejszej porze (to juz wogole przesada o 2.00 w nocy powtorke dawac). Wiem bo sama oglądałam powtórnie.:)