Osobiście myślę że Rick zginie, zobaczcie jak w spoilerze Carl biegnie z torbą Ricka, a dodatkowo jeszcze się przytula do Michonne
Nie odetną mu ręki i nie zginie, nie słuchaj 13 letnich oszołomów. Czytałeś/aś w ogóle ostatnie AMA Kirkmana na reddicie?
Chyba 90% tutaj się wypowiadających nie czyta spoilerów od producentów i aktorów, a forum jest zawalone takimi głupotami, że głowa mała...
Nie sądzę żeby Rick zginął, bo jakby nie patrzeć jest on główną postacią tego serialu... \Serial ten pod wieloma względami odbiega od komiksu i ciężko jest przewidzieć co się może wydarzyć w ostatnim odcinku tego sezonu. Spoilery są często mylące, i na podstawie nich rodzą się różne dziwne teorie:)
kolejny raz ktoś nieuważnie ogląda czy mi się zdaje ?
oglądałeś zapowiedź 16 odcinka? i te krótkie filmiki ? jak dla mnie to oni idą w trójkę, potem słyszą krzyki, pierwszy biegnie carl a za nim rick i michonne i chodzi o ta scenę , oni biegną za nim. ty nieuważnie oglądasz czy ja ?
Z tego wcale nie wynika, że Rick zginie. Mnie natomiast zastanawia kim jest koleś na którego rzuca się grupa zombie, twarzy oczywiście nie widać, ale widać, że ma na sobie jasnobrązową kurtkę - może to Glenn? Ma kurtkę w podobnym kolorze.
Jak ksionc, to spoko :D. Ale gdyby to był Glenn, to też bym się ucieszył, wkurza mnie już od jakiegoś czasu.