PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177844
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Witam, czy zombie w miejscu śmierci Lori to jest ona? Nadal nie jestem pewien bo nie zostalo nic powiedziane wprost... Ten zombie miał brzuch, ale nie mial rozciecia. Nie ma wlosow takich, jakie miala Lori i w ogole wygląda jakby był w takim stanie od tygodni (dla porównania siostra Andreii nie miała prawie zadnej charakteryzacji gdy się przemieniła). Niby Carl zabil Lori, ale nie bylo to pokazane. Do tego Rick jakos dziwnie zareaogowal w stosunku do tego szwędacza (wielokrotne dźganie go w brzuch). W ostatnim odcinku gdy ktos wspomnial o Lori przez telefon to ostrość kamery przeszła własnie na tego zombie. Cała ta sprawa jest dla mnie strasznie nie jasna. Czy ktos wie, czy tym zombie jest Lori czy kto?

dawid1420

O ile mi wiadomo Lori przed śmiercią nie zmieniała płci więc wnioskuje że to nie ona :]
Po drugie po co Rick miałby wyżywać sie na jej ciele dźgając w nie chyba 2 razt? No chyba nie ze złości za romans z Shanem.
Po porodzie i zgonie Lori było słychać strzał a Carl w rozmowie z Darylem zwierzył sie, że musiał zatrzelić swoją matkę więc nie mogła sie przemienić. Następnie, Lori w momencie śmierci leżała na plecach i tak już została a natomiast ten zombie, na którego natknął sie Rick siedział oparty o ścianę więc znów nie mogła to być ona chyba Carl dla beki ustawił ją w takiej pozycji :P

ocenił(a) serial na 7
dawid1420

Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie. Skoro w ogóle ten zombie nie przypomina Lori, to jakim cudem może to być ona? W ciągu kilku godzin, chyba aż tak by się nie zmieniła. W dodatku na pierwszy rzut oka widać że to facet. Naprawdę nie rozumiem jak można mysleć, że ten zombiak to Lori. Nie obraż się ale to absurd.
A jeśli chodzi o to dzganie w brzuch, to wydaję mi się, że Rick po prostu chciał wyładować swoją flustrację.
Co do Lori, to nie mam pojęcia co się z nią stało. Ja osobiście uważam, że Carl do niej nie strzelił i błąka się po więzieniu jako zombie. Jak dla mnie to jedyne racionalne wytłumaczenie.

ocenił(a) serial na 9
dawid1420

t na pewno nie Lori

Rick zobaczył opasłego jak na zombi - zombi i uznał, że on ją zjadł ;) stąd to rozładowanie emocji itd.

ale dla mnie to bardzo naciągane i mam nadzieje że Lori jako zombiak jeszcze się pojawi
bo przecież ten opasły zombiak nie mógł jej wpitolić razem z głową chociażby :D pewnie najadł się jej flakami, łożyskiem itd. okrutnie to brzmi, ale wolę to tak przyjąć niż to niedorzeczne stwierdzenie że zjadł ją w całości ;P

ocenił(a) serial na 7
fnh81

Dokładnie, w całości na pewno jej nie zjadł, tylko co stało się z resztą jej ciała?? Filmowcy zostawili sobie pole do popisu w tej kwestii:P