Gdyby nie to, że oficjalny fanpage TWD dodał na fejsie spojler fajniej by się oglądało...
Wszysko super, cacy ale WTF BETH?! co ona chciała zrobić krzywdę Dawn nożyczkami?!
SERIO? chyba raczej chciała jej guzika odciąć?
Przecież widziała chyba, że jest tam pełno glin pseudo glin" z bronią...
Rzadko kiedy coś złego piszę ale taka beznadziejna śmierć... ani się nie pożegnali z Darylem ani
tym bardziej nie zobaczyła się z Maggie.. :(
Rób wszystko aby przeżyć w szpitalu pełnym chorych psychicznie policjantów, narażaj życie swoje i innych, następnie zostań uratowana przez swoją grupę a na koniec zgiń głupią i niepotrzebną śmiercią. Typowa Beth.
Otóż to wtf o_O?
Nawet sie dobrze nie przywitała z nimi i zaraz poszła do Noaha ( ok to rozumiem) ale WTF z nozyczkami na Dawn która ma spluwę i sama widziała jak walczy xD lol dziwne :D
Zdążyłem się nacieszyć, że Beth wróciła do serialu... Skończyłem oglądać 15 minut temu i wciąż nie mogę uwierzyć. Mam doła :/
Właśnie Beth.. dlaczego. Nie rozumiem motywu ani sensu chyba nawet przypływem emocji i adrenaliny nie da się wytłumaczyć takiego durnego zagrania.
Beth zaatakowała Dawn nożyczkami, bo ta mimo umowy powiedziała, że chce mieć Noah spowrotem i nie chciała pozwolić wrócić chłopakowi do domu.
Ona dźgnęła ją tymi nożyczkami by ,, wyzwolić " szpital spod władzy Dawn. Wiedziała że po tym wszystkim Noahowi się oberwie. Chciała go chronić. Tylko jednej rzeczy nie kapuję....Czemu celowała w ramię ??????? Jeśli chciała ją zabić to mogła wbić w szyję ale nie w ramię XD No ale cóż :D
działała pod wpływem emocji i miała gdzieś gdzie celuje chciała po prostu wbić jej te cholerne nożyczki. Nie obchodziło ją co się później stanie, jak to wcześniej Dawn powiedziała Beth nie słucha nikogo w tym zdrowego rozsądku