PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177851
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

co jest z wami ludzie

użytkownik usunięty

czy wy nie mozecie sie cieszyc ze sezon jest 100x lepszy od drugiego gdzie tylko w nim gadali iu
ciagle plakali a tutaj w 3 sezonie sieczka trup sciele sie gesto akcja jest cos sie dzieje to nie wy
jak zwykle musicie szuakc na sile jakis bledow pierdół co z wami jest ludzie ?????!!!!!

ocenił(a) serial na 7

Ja się cieszę a w związku z moją wielką radością nie mam czasu na pisanie oczerniających postów. Ludzie zadowoleni nie zakładają tematów wytykających błędy twórcom także z nimi nie wygramy:P Lepiej obejrzeć jeszcze raz ostatni odcinek

ocenił(a) serial na 1

Podkreślam, że nie chcę być w żaden sposób złośliwa, ale zasięgnij po coś takiego jak przecinki, bo aż niedobrze się robi, czytając Twoją wypowiedź. Dużo racji masz w tym, co piszesz, zgadzam się niemalże w stu procentach, ale przez niepoprawność językową, którą nam zaserwowałeś, sprawiasz wrażenie zwykłego oszołoma.

nietuzinkowo

Ona ma racje :)

To jest serial a nie film ;p
Mi się drugi sezon podobał, nawet bardziej od sezonu 3 - choć nie mówię ze jest słaby, po prostu jest za bardzo chaotyczny ;p

użytkownik usunięty
michau1234

nietuzinkowo to jest internet i nie powinnas miec problemu z przeczytaniem tekstu zadnego :D

ocenił(a) serial na 6

Alez Nietuzinkowo ma absolutna racje. Rozumiem, ze nie mozesz uzywac polskich znakow, ale takie masakrowanie polszczyzny to juz lekka przesada. Nie umiesz nawet korzystac z narzedzi forum. Odpisales nie na post Nietuzinkowo, tylko na post Michala. Masz jakies problemy z koncentracja, czy co?

użytkownik usunięty
per333

przypominam ze temat dotyczy nie przecinkow tylko krytyki wszystkiego i wszystkich wlasnie sami pokazaliscie jacy jestescie naprawde:D

użytkownik usunięty

co mi zmieni ten przecinek nie potrafisz przeczytac zdania za jednym zamachem :D boze jaki zal :D

ocenił(a) serial na 7

mackiki ma rację! Staropolszczyzna odchodzi do lamusa i trzeba się dostosowywać. Mi przecinki w niczym nie ułatwiają także szkoda mi moich opuszków palców na ich wstawianie. Masakrowanie polszczyzny to już lekka przesada bo można popełniać dużo więcej błędów językowych niż nasza interpunkcja. A zresztą tak jak pisał autor tekstu krytyka, krytyka i jeszcze raz krytyka. Źle że w serialu...źle napisałeś...źle odmieniłeś...nie wstawiłeś przecinka...nie odpisałeś autorowi tematu...