po co Deryl zabral odcieta reke brata? (Merla) zeby potem rzucic nia w jakiegos typka??? O.o umie ktos to wytlumaczyc z sensem?
1.zabrał ją bo miał nadzieje, że szybko odnajdą Merla i być może uda mu się jeszcze jakoś ją przyszyć
2.W dalszych odcinkach dowiadujemy się, że Daryl był prawą ręką Merla - może poczuł do niej sentyment:)
3.Jako przynęta na walkery
4.Merl miał ciężką rękę , może chciał jej użyć jako broń w najbliższych potyczkach.
5.Daryl miał upodobania do zbierania uszu walkerów , pewnie przed tym zbierał dłonie.Jego kolekcja była wypasiona
6.Gdyby się okazało że Merl nie żyje - pewnie zatłukł by tą ręka T-doga.
7.Co trzy dłonie to nie jedna
8.Dłoń mogła mu służyć jako narzędzie do drapania po ... i po plecach
9.Dodatkowa dłoń w plecaku mogła stanowić zapas , gdyby mu się coś stało z jego własną
10.Dłoń w plecaku jest cool - każdy o takiej marzy w czasach apokalipsy zombie.
spoko , tacy hardcorowcy jak Merli Daryl popili by - łiski - i przyszyli jak najlepsi chirurdzy
Dobre :D
11. Mógłby podać potrzebującemu pomocną dłoń nie nadwerężając swojej.
12. Merl zawsze miał dobrą rękę do pędzenia bimbru, szkoda zmarnować taki talent.
13. Słyszał od Gubernatora że palce Merla są całkiem smaczne i chciał sprawdzić.
15.Daryl piecze niesamowite - smakowite sowy i wiewiórki - palce lizać - niekoniecznie swoje:)
a się na śmiałem. Nieźle to wymyśliliście. Dodałbym punkt 16. ale nie mam pomysłu.
ludzie zazwyczaj zabierają odcięte palce i ręce swoich znajomych i przyjaciół, mając cień nadziej, że jakoś je przyszyją jeszcze;)
wiem to, bo mój brat uciął sobie palce piłą na stolarni i jego kolega mu szybko pozbierał te palce i zabrał razem z nim do szpitala i przyszyli mu i się przyjęły