PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177624
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

czy zawsze to było zrobione w tak popier ... sposób ?
ja obejrzałam wszystkie odcinki przed świętami, teraz leci 4 sezon w tv i mam pytanie, czy to zawsze tak było? jak teraz? puszczają nie wiem ile...8 odcinków teraz? dodam że to druga część 4 sezonu , bo podzielili na dwie.
a kiedy kolejny sezon? hmm... we wrześniu? w październiku? zawsze są takie przerwy? pół sezonu a drugie pół po głuuugiej przerwie? to chore.

ocenił(a) serial na 7
agaka_4

WIesz co to Superbowl ? wiesz ? jak nie to nie to sb sprawdź .

derylepl

co to ma do rzeczy? zadałam pytanie, umiesz normalnie odpowiedzieć?

ocenił(a) serial na 9
agaka_4

tak, tak, zawsze tak było. W październiku 5 sezon. To wygląda tak, że oni kręcą odcinki, nie pamiętam jakoś z początkiem maja zdaje się (?), w październiku zaczyna się sezon- wtedy też aktorzy mają przerwę (wakacje), w połowie jest przerwa dla nas widzów- zawsze ten odcinek przed przerwą jest oh ah super etc potem robią nam przymusowe czekanie, co by wszyscy się nakręcili i nie mogli się doczekać co będzie dalej. No i 2 część sezonu z oczywiście super ostatnim odcinkiem, ludzie padają żeby się dowiedzieć co będzie dalej, a tu strzelają nam przerwę do jesieni... W czasie, kiedy w tv leci sezon aktorzy mają wolne albo jeżdżą na "tournee". Przykładowo, Norman Reedus wraz z Andrew Lincolnem byli niedawno zdaje się w Japonii.