PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177562
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead
rachelos

Już nikt

ocenił(a) serial na 3
rachelos

deryl, carol, tara, przywódczyni aleksandrii, ( jej mąż zginie w 15 odcinku przez pete, potem rick zabije peta) i chyba tyle.

ocenił(a) serial na 3
mateuszz27

aha i ksiądz do odstrzału :)

mateuszz27

Daryl nie zginie. Przynajmniej nie w tym sezonie, a i nie do płowy szóstego.
Idę o zakład.

ocenił(a) serial na 3
Gasza1910

zginie : /

mateuszz27

Poszukaj sobie na stronach To i Owo wywiadu z aktorem...
Wynika z niego, że nie ma na to szans

ocenił(a) serial na 3
Gasza1910

jedno jest pewne. Zginie z rąk the wolves lub negana :) to najlepsze chwile na uśmiercenie tego bohatera.

mateuszz27

Jedno jest pewne. Kopernik nie żyje.

Gasza1910

A hitler nie popełnił samobójstwa :c

Gasza1910

nie wydaje mi się żeby Daryl zginął, bo nie na daremno zrobiono taki szum o jego orientacji, gdzie np. Scott M. Gimple albo Greg Nicotero wypowiadali się na ten temat, Norman sam też miał chyba nawet osobny wywiad o tym itd
nie robili by szumu gdyby miał umrzeć tak szybko. jeśli umrze, to dopiero po tym, jak odkryjemy jego orientację i jego wybranka/wybrankę

rachelos

Myślę tak samo. Daryl to postać "poza komiksem", więc reżyser może z nią zrobić co się tylko podoba. Może ukazać ją raz na 3 odcinki, rozwinąć jakiś wątek...coś, a ostatecznie uśmiercić ją w jakiś efekciarski sposób. Dużo ludzi polubiło tą postać, ale teraz to takie ciepłe kluchy i przewija się duchem z odcinka na odcinek, wg. mnie dopełnia jakoby i tak już sporą dziurę ze swoim udziałem.

ocenił(a) serial na 3
Gasza1910

przekonasz sie pod koniec marca.

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

Eee tam. Według mnie to Darylka na tej wyprawie coś trafi i wyląduje u Negana. Jest świetnym materiałem na Dwighta.

ocenił(a) serial na 3
Arolowy

taa, a potem zabije abrahama ? :D

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

Pewnie. Negan mu namąci w głowie, już twórcy mogą zapodać fajną historyjkę. I spalą mu mordkę. Już to widzę. :)

ocenił(a) serial na 3
Arolowy

no nie wiem co musi mu negan nagadać żeby zabił abrahama :D

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

"Zabij Abrahama Daryl" xD

ocenił(a) serial na 3
Arolowy

daryl: jeden warunek...spagethiii w sosie pomidorowym !

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

Negan: Jak chcesz! #ŁUP GLENN# Proszę bardzo!

ocenił(a) serial na 3
Arolowy

daryl : wprawdzie nie o to mi chodziło, ale jak już łupnełeś gleen to trza wykorzystać.

ocenił(a) serial na 9
mateuszz27

Jakby Daryl zginął to w zasadzie serial z miejsca traci na całokształcie i oglądalności.
Nie wyobrażam sobie tego serialu bez Daryla.
Carl może zginąć, Carol, Tara, Ju Dzin, ale Rick, Daryl i Abraham imo obecnie tworzą ten serial i cały klimat.

ocenił(a) serial na 9
Xsaav

No właśnie, gdyby Daryl zginął, fani zbojkotowaliby ten serial, oglądalność trafiłaby szlak i z pewnością nie pociągnęliby go(serialu) do 11 sezonu, jak planuje producent.

no_bo_co

Bo faktycznie z 15 mln widzów, większość to psychofani Dixona. Zejdźmy troszeczkę na ziemię i spójrzmy na to z racjonalnego punktu widzenia. Śmierć Dixona w niczym nie zaszkodzi temu serialowi i każdy doskonale zdaje sobie z tego sprawę. Te mityczne opowieści o tym jakim to szerokim echem dobije się to na TWD są wyssane z palca.

mateuszz27

skąd info o mężu i Pete?? :D

ocenił(a) serial na 3
rachelos

W komiksie pete Zastrzelił żonę dowódcy aleksandri a potem zawarły ja zombiaki , a za karę rick zastrzelił pęta z kolei tutaj dowodzca jest żona wiec pet zastrzeli męża a potem po brutalnej bujne z rickiem go zastrzeli.

rachelos

O ile AMC niczego nie zmieni, a w finale sezonu faktycznie pojawi się horda, to pewnie Tobin, Morgan (jeśli się pojawi), Deanna, Reg i cała rodzina Andersonów.

ocenił(a) serial na 3
Evangarden

mi sie wydaje ze horde przeniosą na pierwsze odcinki 6 sezonu, a cały finał przeznaczą the wolves. Jak wiem w komiksie byli przeedstawieni dość szybko i odrazu zgineli, tutaj twórcy widze ich troszkę rozpisują ^ ^

rachelos

Spodziewam się po tym serialu już na prawdę wszystkiego...komiksu nie czytałem, nie znam za bardzo universum TWD ale czytając kto zostaje na "samym końcu" to wydaje mi się że zginie cała reszta oprócz Rick\a, jego syna, Daryl'a i Carol ... przyzwyczaiłem się już do tego że chyba twórcy uznali że zabijanie w danym odcinku (co którymś) jeden z głównych postaci to ich priorytet żeby widz się przejmował itd. Po bezsensownym uśmierceniu Beth, odechciało mi się oglądać ten serial, oglądam go z czystej ciekawości i tego że mimo wszystko mi się strasznie podoba!

ocenił(a) serial na 8
Wifirifi

Fifirifi
Cytuje: "Po bezsensownym uśmierceniu Beth, odechciało mi się oglądać ten serial, oglądam go z czystej ciekawości i tego że mimo wszystko mi się strasznie podoba!"

Albo to jest merytorycznie bezsensowny wpis , albo ja mam porblemy z czytaniem ze zrozumieniem xDD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
bjolog

Co najwyżej będzie tak, że Daryl i Abe będą otoczeni przez trupy i Daryl w zamieszaniu przypadkowo go postrzeli.

użytkownik usunięty
bjolog

Skrót od Abraham. Oczywiście to co napisałem to hipoteza, bo wątpię, aby go Daryl zabił z własnej woli.

użytkownik usunięty
bjolog

Ok.

ocenił(a) serial na 6
rachelos

Póki co zginęła najważniejsza postać. Broda Ricka. Kolejny sezon to będzie "50 twarzy Grimes'a". Zobaczysz.

ocenił(a) serial na 9
gosia84_2

Ha, ha to prawda :). Teraz może zginąć już każda postać - no oprócz Ryka...

Lilka840

Karl i kapelusz też nie mogą zginąć !!!

ocenił(a) serial na 9
Gasza1910

Dobrze prawisz bez Korala i kapelusza nic nie byłoby już takie samo.... A tak na serio to ja jakoś przywiązałam się do całej drużyny, wiadomo jednych lubię bardziej, innych mniej ale brakować mi będzie każdego (no oprócz ksiondza - jego mogą zjeść) - niestety w TWD wszystko jest możliwe i każdego mogą ubić... No oprócz Ryka, Korala i Kapelusza - oni przetrwają wszystko.

ocenił(a) serial na 8
rachelos

moze glenn