spoil spoil spoil
spoil spoil spoil
spoil spoil spoil
spoil spoil spoil
spoil spoil spoil
w 15 odcinku widzimy jak Deryl <3 (którego ubóstwiam) przyłączył się do grupki twardych typów, którzy
napadli na tymczasowy domek Ricka... a co się stało z Beth???
niby po co mieliby to robić ? Ludzie przychodzą do nich z własnej woli i to w dość dużych ilościach. Porywanie jednej chudej nastolatki byłoby nielogiczne z ich strony
może dopiero się dowiemy o co poszło, nie wiemy jeszcze wszystkiego o Terminusie. ale zostawię sobie te przemyślenia na skomentowanie w wątkach o ostatnim odcinku. ;>
No, ale "porwanie" Beth, to świetna okazja na jakieś nowe postacie. Sprowadzanie wszystkiego do jednego wątka nie jest dobrym pomysłem.
No właśnie! Zauważyłeś może jaki ten Terminus był ubogi? Grill, kilka parasoli, pustych budynków, pomieszczeń... dlatego wydaje mi się, że albo nie wiemy o tym miejscu wszystkiego i zostawili to na 5 sezon, albo jest tak jak mówisz i wejdą nowi.
Możliwe, że pod koniec odcinka dostaniemy look na Beth i tę osobę, która ją uratowała ale więcej o tym ma się wyjaśnić w 5 sezonie.
no co ci nie pasuje ??, troche szkodą tego słodkiego ciałka.... Szacun dla Daryla. Tak twardo dał radę :) w świecie bez zasad i reguł. Jest prawdziwym dżentelmenem.
no bo myślałem, że będzie między nimi jakiś wątek miłosny, a tu taki brutalny bitchslap xD OK, twardym trzeba być, a nie miękkim.
Nie sądzę, żeby porwali ją ludzie z Terminusa. Skoro wszyscy sami do nich przychodzą, to po co mieliby jeździć marnując paliwo i łapać do auta pojedyncze osoby, narażając się dodatkowo. To musi być ktoś inny, dowiemy się w przyszłym sezonie.
oj tam wątek miłosny, w poprzednich sezonach myślałam, że coś się kroi pomiędzy Darylem a Carol. I wolałabym ją zamiast Beth jako partnerke Daryla, Beth jest poprostu głupią nastolatką.. jak ja wytrzymam do kolejnego sezonu, jeszcze vikings się niedlugo skonczy :(((( dobrze, że niedlugo będzie gra o tron...
Ciekawe, czy w Terminiusie są jacyś Bethuini, których można poczętsować sorBethem :)?
A skąd wiesz, że przemienione w łokery wielbłądy nie przepędziły Bethuinów z Bethskiego Wschodu w tereny.... Georgii :D?
W odległym Bethstanie :)
Pojadeu tam kiedyś z wizytą dyplomatycznou :)
Na waszym grzbiecie, Ministreu.
Jakim mułem??
A jak odetnou nam ropeu i gass??
Kto nam ftedy pomosze jak nie Bethstan?
Wtedy czeba zrobić wraszenie, jak się przybywa z prezydenckou wizytou
i pomyśl - Prezydent Pieseu na grzebiecie Velociraptora
przybywa negocjować porosumienie gospodarczeu
hou fakink osom iz dad?????
Fszytkie argumetny drugiej strony bendom inwalidom, dostaniemy tyle ropogassu ile zechcemy!
To politykeu, Ministreu!
Was też zabieram na podrósz - dopełnicie wrażenie zajebistości goWOW!ermentu :)
Nie zabieramy bogię.
GoWOW!erment nie popiera i neguje istnienia bogię tylko zajmuje się politykom.
Olala, Prezydent Pieseł zaprosił mnie w podrusz do Bethstanu, gdzie będę się mogła rozbethstwić jak kleryk w bethdelu!
Dziękuje za zaproszenie, już się pakuję.
Skoro stoi jak byk że NIE a Ty twierdzisz że tak, to chyba patrzysz na me posty
jak ciele w malowane wrota :)
Na Tygryseu pojedzie euzebia :)
Jeśli chcesz koniecznie się zabrać to będziesz pocinać z buta :D
Sugeruję bagaż podręczny :D:D