PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177562
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

moze

ocenił(a) serial na 8

Moze jestem dziwny ale po ogladniu jakiegos odcinka THD zawsze mam dola .
Chodzi o to ze zycie jest zbyt proste ze przewaznie w kolko dzieje sie to samo, duzo rzeczy by sie chcialo a nie wolno .
Chcialbym zeby swiat byl jak w tym serialu , wedlug mnie bylo by to wielkie przezycie . Samodzielnosc , caly czas przygody i walka o przetrwanie . Wszystko dozwolone , zabijanie , uzywanie rzeczy niedozwolonych dla wiekszosci .
Krotko mowiac wolnosc . Ktorko mowiac bylo by lepiej niz w tym pseudo pier***onym swieci .

ocenił(a) serial na 6
ttrroonnkk

THD xD Twoja wypowiedź jest... Hmm... Taaa - JESTEŚ DZIWNY.

ocenił(a) serial na 8
Arolowy

haha ja mam tu dola a ty sie nabijasz :< spytull :D twd *

ocenił(a) serial na 9
ttrroonnkk

Powiem więcej, jesteś pi*rdolnięty. Jeśli myślisz że podczas takiej sytuacji byłbyś przech*jem to coś mi się zdaje że za dużo grasz w gry, bo nie wiem czy wiesz ale są ludzie, którzy maja w domu prawdziwą broń, a nie taką na monitorze, i zdobycie przez nich fraga wygląda troszeczkę inaczej niż dla Ciebie. Więc jeżeli nudzi Cię rzeczywistość pierwszego świata to polecam pojechać na bliski wschód, lub Somalii czy innego g*wna. Gwarantuję że po pierwszym dniu będziesz wołał mamusię, a jeszcze przedtem wybuchniesz płaczem bo nie będziesz miał czym się podetrzeć w kiblu (o ile jakiś znajdziesz). Radzę zalogować się z powrotem do życia, pójść na piwo z kumplami, poderwać jakąś laskę i przestać pi*rdolić głupoty bo o tym świecie w jakim żyjesz marzy minimum połowa ludzkości.

ocenił(a) serial na 7
AlterEgo93

Ten serial przecież pokazuje właśnie świat w którym żyjemy.

AlterEgo93

co to "fraga"?

ocenił(a) serial na 8
Gasza1910

Nie grasz w gierki widze ? . Frag to uzywane slowo w grach. Eliminacja przeciwnika w trybach multiplayerowych ;x

ttrroonnkk

No.... gram, ale nie w takie :)

ocenił(a) serial na 6
Gasza1910

To potwierdza jego wiek. :)

Arolowy

No tak
hehe

ocenił(a) serial na 8
AlterEgo93

Omfg ;x . Czaisz , bylem na fazie :D tak sie zagalopowalem ze zapomialem o innych
Twoj komentarz postawil mnie na nogi . Ale tak to jest jak jest sie malkontentem
Mialem juz zaczac Ci rzucac miesem , ale moj komenatrz byl by merytorycznie bezwartosciowy nie zawierajacy rzadnych argumentow obrronych na moj post.
Na zycie nie narzekam , bo jest spoko . Tylko przeraza mnie ta monotonnosc .
Daje Ci okejke kolezko ! dzieki bo egoistycznie podeszlem do mej wypowiedzi nie myslac o bozym swiecie .

ocenił(a) serial na 9
ttrroonnkk

WOW... przyznanie się do błędu w internecie... czuję się jak jehowy zaproszony do domu. Cieszę się że wyciągnąłeś z tego wnioski i przepraszam za kilka niecenzuralnych słów ale chciałem wyostrzyć sedno mojej wypowiedzi. Co do monotonności to masz trochę racji, dlatego gdy będzie już milusio cieplusio na dworze to robię sobie 1-2 tygodnie surwiwalu, ale bez robienia komukolwiek krzywdy, to chyba dość optymalne rozwiązanie. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 8
AlterEgo93

Nie jestem trollem :D
Oj survival ;x kup sobie kusze "zabawkowa" i strzelaj do wiewiorek xD

ocenił(a) serial na 8
ttrroonnkk

Tak....i wystarczyłby głupi,bolący ząb w takim świecie,a szybko zmieniłbyś zdanie nt.tej Twojej wydumanej "wolności".

ocenił(a) serial na 8
ttrroonnkk

chyba wielkie nieprzeżycie