PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177851
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

nie nie nie

ocenił(a) serial na 10

no jak mogli uśmiercić Dale`a? Nie no mam ochotę w ramach protestu przestać oglądac serial. Tak lubiłam tę postać...

ocenił(a) serial na 7
Vanilla34

widzę ,że tez oglądasz na tvp 1 :D a przez kogo zginął ? :)

ocenił(a) serial na 10
ostatnisprawiedliwy_1771

moim zdaniem przez Carla - maly nie powiedział o tym, że znalazł zombie nad rzeką. Swoją drogą po raz pierwszy nie lubię dziecięcego bohatera w filmie

ocenił(a) serial na 7
Vanilla34

hehe ja go od dawna nienawidzę :) jak poganiał Ricka aby zabił tego chłopaka rzucał kamieniami w zombie idiota a potem nie powiedział o tym innym powinni go za jaja na drzewie powiesić i zostawić na pożarcie zombie mam nadzieję ,że prędzej czy później zginie :)

ostatnisprawiedliwy_1771

To sobie poczekasz.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 6
Pabelito

Znowu zaczynasz reklamować tą swoją badziewiastą stronę?

Tortuga033

Tak, czemu Ci to tak bardzo przeszkadza? Bo robię to co mnie interesuje, co mnie pasjonuje, mimo, że nie jest najwspanialsza to wkładam w nią więcej serca niż nie jedna inna osoba na fb bo większość rzeczy robię sam, a, że jestem bezrobotny to nie mam innego zajęcia...więc z łaski swojej nie komentuj i skup się na filmach.

ocenił(a) serial na 6
Pabelito

Urzekła mnie Twoja historia...przeszkadza mi, bo robisz to w nachalny sposób, pod każdym tematem.

Tortuga033

Robię to w taki sposób żeby zareklamować stronkę którą uważam, że wcale nie jest beznadziejna bo z tego co wiem nikt nie przybliżył historii postaci z serialu nawet robiąc to w oparciu o zagraniczne stronki.
Na pewno jest tu wiele osób zainteresowanych tą tematyką i może akurat im się spodoba a to jedyna droga by do nich dotrzeć więc jeśli Ci przeszkadza to "zgłaszaj nadużycie" i już - nie musisz być ignorantem obrażającym czyjąś pracę.

ocenił(a) serial na 10
Pabelito

wow ! jeszcze nigdzie nie widziałam tak szczegółowo opisanych postaci ! fajna stronka.

Vanilla34

Dale miał jedną z najgłupszych scen śmierci w historii :D

ocenił(a) serial na 10
TomKruz

:-) o tak.
Straciłam też sympatię do Lori - bardzo irytująca postać

ocenił(a) serial na 7
Vanilla34

Mnie miny Dale'a bardzo irytowały. Sztuczne uzębienie tylko pogłębiało moją niechęć do niego :D Co do tego czyja wina również uważam, że młody słusznie się obwiniał.