no jak mogli uśmiercić Dale`a? Nie no mam ochotę w ramach protestu przestać oglądac serial. Tak lubiłam tę postać...
moim zdaniem przez Carla - maly nie powiedział o tym, że znalazł zombie nad rzeką. Swoją drogą po raz pierwszy nie lubię dziecięcego bohatera w filmie
hehe ja go od dawna nienawidzę :) jak poganiał Ricka aby zabił tego chłopaka rzucał kamieniami w zombie idiota a potem nie powiedział o tym innym powinni go za jaja na drzewie powiesić i zostawić na pożarcie zombie mam nadzieję ,że prędzej czy później zginie :)
Tak, czemu Ci to tak bardzo przeszkadza? Bo robię to co mnie interesuje, co mnie pasjonuje, mimo, że nie jest najwspanialsza to wkładam w nią więcej serca niż nie jedna inna osoba na fb bo większość rzeczy robię sam, a, że jestem bezrobotny to nie mam innego zajęcia...więc z łaski swojej nie komentuj i skup się na filmach.
Urzekła mnie Twoja historia...przeszkadza mi, bo robisz to w nachalny sposób, pod każdym tematem.
Robię to w taki sposób żeby zareklamować stronkę którą uważam, że wcale nie jest beznadziejna bo z tego co wiem nikt nie przybliżył historii postaci z serialu nawet robiąc to w oparciu o zagraniczne stronki.
Na pewno jest tu wiele osób zainteresowanych tą tematyką i może akurat im się spodoba a to jedyna droga by do nich dotrzeć więc jeśli Ci przeszkadza to "zgłaszaj nadużycie" i już - nie musisz być ignorantem obrażającym czyjąś pracę.
wow ! jeszcze nigdzie nie widziałam tak szczegółowo opisanych postaci ! fajna stronka.